Hepsiburada'dan S24 FE alıcam Z-Tech daha ucuza satıyor distribütör garantisi de var alsam ürünün bir sıkıntısı çıkar mı?Yoksa 1.5k daha verip direkt Hepsiburada'dan mı almak daha mantıklı.
S23fe almayı düşünüyorum s23 ile arasında o kadar fazla fark var mı o fiyat farkına değer mi? O kadar oyun oynayan birisi değilim günlük kullanım için hangisi daha iyi olur.
S22 almayı düşünüyorum pil konusunda endişeliyim. Fazla oyun oynamıyorum çoğunlukla video izliyorum bataryası beni götürür mü? Bu telefon beni ne kadar götürür 2 yıl önce aldığım Xiaomi Redmi 10 2 yıl geçti ve kasmalar donmalar yaşamaya başladım, gelen aramalara bazen cevap veremiyorum bunda...
Bu hesaba girince böyle oluyor ama başka hesabıma girmeye çalıştığımda hiç bir sıkıntı olmuyo normal giriyor. Başka bir arkadaşımda denedi onda da olmadı bu hata neden oluyor bilen var mı?
Arkadaşlar yardım lazım sistemin anakartı b450m s2h ekran kartım gigabyte rtx 2060 valorant için secure boot açtım sistemi user moda geçirdim ve key ile ilgili bir ayara update yaptım secure bootun aktif olması için böyle yazıyordu lakin sistem şuanda açılmıyor açıyorum siyah ekranda kalıyor...