Umutates26 isimli üyenin son içerikleri

1. Umutates26

ekran vıdeosunda boyle sarı cıkıyor çözüm varmı ?

wiewssonıc 144hz monıtor oyunlarda veya ızledıgım vıdeolarda herhangı bı problem yok bro
  2. Umutates26

donanımsal degıldir orası kesinde tekrar format atmak ıstemıyorum şu anda halletmem lazım bi şekilde bu vıdeo örnek verıyım 1587462355 tamm onun ayarlarda sıkıntı varda edıtledıgım program (movie marker) bundan vıdeo ıle oynayıp ayarları yapıp kaydettıgım zaman tamamen bok oluyor vıdeo
  3. Umutates26

baska bı sorun var yanı de anlayamadım bende 2 sefer fln edıt programdan cıkınca vıdeo hıc bısı gozukmuyor tamamen parlak oluyor oyle söyleyim bişi eksık mı acaba bilgisayarda nasıl olcak bılemedım ya
  4. Umutates26

bilmıyorum ya 5 bin liralık pcyı mı degıstırıyım aga ? :D 1587462036 GTX 1060 3 gb ryzen 3 1300x 16 ram(3000mhz)
  5. Umutates26

obs kullanıyordum bandıcamda denedım ikisindede sonuc aynı program kaynaklı degılde yüklü olması gerek program mı var acaba ?
  6. Umutates26

ekran vıdeosu cekıyorum boyle sarı gıbı degısık oluyor daha sonra edıt yaptıgım programdan edıtleyıp kaydettıgımde iyice parlıyor sarı gıbı oluyor hıc bısı gozukmuyo nedenı nedir ?
  7. Umutates26

gamepower medusa 7.1

gamepower meduse kulaklıgım var aldıgımda baya arastırdım ses denemelerınde fln hıc bı sıkıntı yoktu bende aldım ama ses kayıtta ugultu yapıyor çözüm bılen var ?
  8. Umutates26

Rx580 mi yoksa rtx1650 mi

tabii ki 1650 dusunmen hata (y)
  9. Umutates26

Öneri 1000TL Altı Akıllı Telefon Önerileri

general mobile da tercıh edılebılır bnce (y)
  10. Umutates26

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

vur masaya elini ; alırmısın babacım de (y) ??
  11. Umutates26

Aşağıda verilen özellikteki bilgisayar alınır mı?

alınır bnce yınede detaylı bı arastırma yapabılırsın (y) ;)
  12. Umutates26

Gamegaraj Nasıldır

ıyı gıbı duruyor
  13. Umutates26

60-75 HZ arasındaki fark?

cok bı fark olmaz ama yınede 75 hz ıyıdır alabılıyorsan 144hz al tavsıye ederım
  14. Umutates26

ryzen 7 2700x mi ryzen 3600x mi

3600x daha ıyı gıbı bnce;);)
Geri