baylar telefonum kilitliyken başkası gelip telefondan arama yapabilir mi yapabilirse nasıl yapar
dün telefonu kaybettim ve arkadaşımı aramış telefondan ekranı açmadan nasıl arayabiliyor kafayı yicem
telefon iphone 14 pro max
Merhaba arkadaşlar klavyeden yürütme cihazını yani sesin çıktığı cihazı değiştirmek için tuş atamak istiyorum nasıl yapabilirim bu mümkün mü bilgisi olan var mı
ben normal rival 3 kullanıyordum geçtiğimde o hz farkını hissedebiliyorsun. Bence 1300 bu mouse a az bile
1699385419
ürünün click sesini bile karşılaştırdım tamamen aynı hz testi yaptım 4kyi veriyor şu an
connectgameden aldım çok memnunum en ucuz orda var diğer yerlerde nerdeyse 2 katı fiyatına
1699376969
eyvallah bu arada oluyormuş programla bir kere programlayınca o şekilde kalıyor
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım darmoshark m3 4k için bağlantıyı sağladım ve 4k ya çektim mouse u dil bölge ayarlarını değiştirerek. Peki ben bu uygulamayı kapattığımda 4k dan çıkıyor mu yoksa ben tekrar değiştirene kadar mouse hafızasına atıyor mu bilen varsa yardımcı olsun
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkesin şimdiden cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetin 100. yılına özel alabileceğim özel manevi bişeyler var mı bildiğiniz ilerde çocuklarıma falan gösterebileceğim ?