Hocam imkanınız varsa 5700x alın tabi ki yoksa 5600 tercih edin. 5700x kullanıcısı olarak tabi ki çoklu işlem gücü isteyen uygulamalarda daha avantajlı. Kulladığınız çizim programlarında da çekirdek avantajı işinize yarayacaktır.
Hocam kablonun uçlarını çakmak ile yakın, üstündeki boyanın yanması gerekiyor temas edebilmesi için. Sonra aynı renklı kabloları bağlayıp güzelce bantlayın. Farklı renklı kablolar birbirine değmesin. Daha temiz işçilik için lehim ve makoranla da yapılabilir ama kablo birleştirmeyi sorduğunuza...
Hocam ekran kartını sökün. Pcl Express yuvasına giren yeri silgi ile dikkatlice silin. Zamanla o iletim yerleri kararıp güç çektiğinde sorun yaratabiliyor. Sildiğinizde parladığını görürsünüz zaten. Sonra ekran kartı yazılımını silip tekrar DDU ile silip WHQL sürümünü indirip kurun. Sonra tekrar...
Hocam 18 Temmuzdan beri Rival 3 kullanıyorum. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Ani hareketlerde eski mousemde ben takılma yaşıyordum. Rival 3 hem yazılım hem de donanım gayet iyi, fiyatına göre makul diyebilirim. Kullanan biri olarak tavsiye ederim.
Hocam AMD kartlar için her zaman WHQL yazılım sürümünü kullanın. Optional sürüme geçerseniz hata alabilirsiniz. Sonuçta beta bir sürüm. WHQL'yi temiz kurulum yaparak kurun. Sonrasında AMD yazılımından sorun algılamayı kapatın. Sorun devam edersa garantiye gönderirsiniz kartı.
Yok tabi ki hocam farklı bir dürüm vardır. O sigorta, saat çok daha fazla amper çekebilecek güçte. Prizde ki kutupları kısa devre bile yapsanız en fazla şartel atar sağlık bir tesisatta. Farklı bir durum vardır.
Lisans anahtarları format atınca iptal oluyor bilginize. Firma ile konuştuğumda format atarsanız yeni lisans almalısınız dedi. 1500tl ye alanın farkı burada olmalı :). En iyisi CMD devam
O zaman direkt Low Level Format'ı indirip Disk'i Low Level format ile biçimlendirin. Ama bundan önce Windows ile Disk Birleştirme yapın. Son çare Low Level Format olsun. Çünkü Low Level Format ile disk kötü durumda ise kullanılmaz olma ihtimali var. Ama zaten o kadar kötü durumda ise yakın...