UmutcanT isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım Youtubede oturum açarken hata veriyor.

Merhaba daha oturum açıkken kullandığım youtube hesabıma şuan pc üzerinden giremiyorum. Oturum açmaya çalıştığımda daha önce hiç video paylaşmamış olmama rağmen telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma isteğine itiraz sayfasına yönlendiriyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu? Çözümünü bilen var mı ?
  2. U

COD MW PS5 CAMPAİGN LOCKED GÖZÜKÜYOR

Arkadaşlar ps5 cihazım var. Ps storedan cod mw aldım. Ancak campaign modu locked olarak gözüküyor.Çözümünü bilen var mı ?
  3. U

Kimlik fotoğrafıyla ne yapılabilir?

Bir işe girmek için benden önlü arkalı kimlik fotoğrafımı istediler. Bende göndermiş bulundum. Şimdide şahısa ulaşamıyorum. Kimlik fotoğrafımla ne yapabilirler? Ben ne yapmalıyım?
  4. U

Hearts Of İron 4de Launcherda oynanış setleri yok

Selamlar arkadaşım xbox üzerinden Hearts Of Iron 4 oynamak istedi modlu bir şekilde.Ancak oyunun launcherini açtığında karşısına oynanış setleri çıkmıyor.Aynı sorundan muzdarip olan var mı?
  5. U

HOİ4 KARAKTERLERİN FOTOĞRAFLARI FARKLI

Selamlar Hoi4ü steam üzerinden uzun süredir oynuyorum.Ancak dün multiplayer girdiğimde liderlerin resimlerinin farklı olduğunu gördüm örneğin Fevzi Çakmak hintli bir adama benziyor bazı insanların olan fotoğrafları bile gözükmüyor.Neden olabilir?
  6. U

FORMAT SONRASI EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ AYARLAYAMIYORUM

Öncelikle selamlar, bilgisayarıma uzun süredir format atmıyordum. Formatını attıktan sonra pcyi açtığımda çözünürlük sıkıntısı vardı. Ekran kartı driverını 2-3 kere silip son sürümü kurmama rağmen hala ekran çözünürlüğü sorunumu çözemedim. Monitörüm 1366x768 ancak varsayılan çözünürlük 1024x768...
  7. U

OSD KİLİTLENDİ AÇAMIYORUM

Viewsonic VX2458 monitörümde nasıl yaptım bilmiyorum ama OCD'yi kilitlemişim. Viewsonic'in sitesindeki adımları denedim yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
  8. U

Müstakil eve fiber bağlatabilir miyim ?

Deniyorum ara ara İzmit'e merkez müdürlüğe gittiğimde bi gün yakalayacam ama ne zaman...
  9. U

2 sene uğraştım mahalleye fiberi getirdim.Bi 2 sene daha uğraşıp eve getircem bu gidişle.Müdürlüğe gittiğimde bi yakalayabilsem bölge amirini kolaylaştırda işim.Yok yakalayamıyorum. 1647895658 bizim aracılar falan yok ya müdürle görüştürecek malesef.
  10. U

yok moruk twitterdan yusuf kıraça falanda ulaştım ama gene sonuç yok bizim fiber başka baharlara kaldı ya
  11. U

İnstagram hesabım çalındı

Hocam instagrama tam olarak nasıl bildireceğiz aynı sorundan bende muzdaripim.İnstagram yardım merkezinde nereye baktıysam ticket atacak yer bulamadım.
  12. U

Kocaeli'nin hemen hemen merkezi diyebilecek Körfez ilçesinde oturuyorum. 4 katlı bir apartmanım var 3 katını kendim kullanıyorum 1 katında kiracımız var.Yaklaşık 2 sene önce falan muhtarımızla ortak uğraşlarımız sonucu mahalleye fiber getirtmeyi başardık.Muhtarımız gidin Türk Telekom'a başvurun...
  13. U

2k yada 4k monitör önerisi

Tercihim bundan yana olacak büyük ihtimal.Bu gaming gecesinde daha ucuzunu göremezsem.Hepinize teşekkürler.
  14. U

2k yada 4k monitör önerisi

Arkadaşlar ben 2070li bi sistem topladım.Şuan elimde 1500-2000 tl bütçe var.Bu bütçeye uygun mümkünse 144 hz ve 27 inç monitör önerebilir misiniz?
Geri