Bir tane bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip...
Selamlar yeni bilgisayar aldım geleli 1 hafta falan oluyor 5060ti 16gb + 7500f 32 gb ram li bir sistem aldım . Rustta en düşük ayarlarda 80 fps alıyorum en yüksek ayarlarda yine 80 fps alıyorum. Ekran kartı düşük ayarlar da kendini %30 kullanıyor işlemci %60-70 yüksek ayarlarda ekran ksrtı...
Selamlar yeni sistem aldım 5060 ti 16 gb + ryzen 7500f sistemim rust oyununda 70 fps alıyorum düşük ayarlarda işlemci kullanımı %70 lerde iken ekran ksrtı kullanımı %30 larda . Ekran kartı kullanımını nasıl arttırabiliriz. Ekran kartının fanları bile dönmüyor
Selamlar yeni pc aldım ve ram hızlarını yükselttikten sonra görüntü gelmedi bıos pilini tak çıkar yapıp 1 dk beklememi önerdi bir arkadaş fakat ben pili çıkaramadım bir kaç videodan baktım çentiği itirince çıkıyor ama bende arada plastik parça ve ileri gitmiyor yardım edin
Selamlar yeni pc aldım bıos a girip ram hızını 6000 mhz e yükselttim kaydet ve yeniden başlat dedim kasa çalıştı her şey çalışıyor fakat görüntü yok yardımcı olur musunuz
Selamlar yeni monitör aldım msı mag 255xf 300 hz 0.5 ms İps panel . Arada bir ekran da bulanıklaşma oluyor pixel ler çok belli oluyor bunun çözümü varmı
Selamlar yeni bir monitör almak istiyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden 2k falan olmasına gerek yok tepkime süresi yüksek falan olan bilindik markalardan işte msı asus Samsung falan dan bir oyuncu monitörü önerebilir misiniz?