umutcnx isimli üyenin son içerikleri

1. U

1.3m bütçeye Suv araba önerir misiniz

Km çok fazla olmayan (170 üstü falan olmasın ) Motor u 1.3 üstü suv araba önerir misiniz?
  2. U

BIOS HAKKINDA YARDIM

Bir tane bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip...
  3. U

FPS SORUNU VE BIOS HAKKINDA

Valorantta 700 fps alıyorum rekabet de 1760475443 AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci (66692) Anakart 1 x MSI PRO B650M-E DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart (80157) Ekran Kartı 1 x COLORFUL GeForce RTX 5060Ti GDDR7 128Bit (NB DUO...
  4. U

FPS SORUNU VE BIOS HAKKINDA

Selamlar yeni bilgisayar aldım geleli 1 hafta falan oluyor 5060ti 16gb + 7500f 32 gb ram li bir sistem aldım . Rustta en düşük ayarlarda 80 fps alıyorum en yüksek ayarlarda yine 80 fps alıyorum. Ekran kartı düşük ayarlar da kendini %30 kullanıyor işlemci %60-70 yüksek ayarlarda ekran ksrtı...
  5. U

Ekran kartı kullanım oranı düşük yardım

Sadece rust için
  6. U

Ekran kartı kullanım oranı düşük yardım

Selamlar yeni sistem aldım 5060 ti 16 gb + ryzen 7500f sistemim rust oyununda 70 fps alıyorum düşük ayarlarda işlemci kullanımı %70 lerde iken ekran ksrtı kullanımı %30 larda . Ekran kartı kullanımını nasıl arttırabiliriz. Ekran kartının fanları bile dönmüyor
  7. U

10-12K civarı 240Hz Monitör Önerisi

Msı mag 255 xf çok daha düşüğe 300 hz 0.5 ms
  8. U

Masaüstü pc Bluetooth bağlanıyormu

Yokmuş dostum teşekkürler acaba ne almam gerek ps4 kolunu bağlamam için
  9. U

Masaüstü pc Bluetooth bağlanıyormu

Selam masaüstü pc ye gamepad kolu bağlanmıyormy Bluetooth ile . Bluetooth ayarına giriyorum bağlanmıyor böyle diyor
  10. U

Çözüldü✓ BIOS PİLİNİ ÇIKARAMADIM YARDIM

Nasıl çıkarıcamki
  11. U

Çözüldü✓ BIOS PİLİNİ ÇIKARAMADIM YARDIM

Selamlar yeni pc aldım ve ram hızlarını yükselttikten sonra görüntü gelmedi bıos pilini tak çıkar yapıp 1 dk beklememi önerdi bir arkadaş fakat ben pili çıkaramadım bir kaç videodan baktım çentiği itirince çıkıyor ama bende arada plastik parça ve ileri gitmiyor yardım edin
  12. U

RAM GÜNCELLEMESİ SONRASI GÖRÜNTÜ YOK

Selamlar yeni pc aldım bıos a girip ram hızını 6000 mhz e yükselttim kaydet ve yeniden başlat dedim kasa çalıştı her şey çalışıyor fakat görüntü yok yardımcı olur musunuz
  13. U

Ekran da bulanıklaşma

Selamlar yeni monitör aldım msı mag 255xf 300 hz 0.5 ms İps panel . Arada bir ekran da bulanıklaşma oluyor pixel ler çok belli oluyor bunun çözümü varmı
  14. U

7-8 K MONİTÖR ÖNERİSİ

Selamlar yeni bir monitör almak istiyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden 2k falan olmasına gerek yok tepkime süresi yüksek falan olan bilindik markalardan işte msı asus Samsung falan dan bir oyuncu monitörü önerebilir misiniz?
  15. U

YENİ PC ALDIM ÇALIŞMIYOR YARDIM

Sistemin garantisi var fakat sistemi test edebileceğim tek yer bilgisayarcı falan oraya götürücem ama garanti devre dışı kalır diye korkuyorum
Geri