steam ve ubisoft hesabım çalındı steamı geri aldım ubisoft uygulamasında hesabım açık ama [email protected] adında bir hotmaile bağlı şifreside değişmiş steamı nasıl şuanki ubisoft hesabıma bağlarım
yardım edın steam ve riot hesabım çalındı giriş yapamıyorum gmailimde gidecek galiba 2 saat içinde oldu ne yapmam lazım hesaplarım farklı e posta adreslerıne gıttıler
1tb m2 ssd alıcam 6500tl yi geçmeyecek şekilde en f/P ssd hangisidir https://www.gamemar.com/msi-spatium-m480-pro-1tb-pcie-40-7400-6000-mb-s-nvme-m2-ssd-pmu11305?ref=akakce&v=1.25.4...
İlkdefa 3d yazıcı alıcam biraz araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor aklımda flashforge ad5x var yanında flament verdikleri için 16000tl oluyor birde creality hi combo 18000tl hangisi mantıklı olur ikisinide alanlar memnun, internette bambulab dışı pek güvenilir olmadığını söyleyenler var...
İlkdefa 3d yazıcı alıcam biraz araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor aklımda flashforge ad5x var yanında flament verdikleri için 16000tl oluyor birde creality hi combo 18000tl hangisi mantıklı olur ikisinide alanlar memnun, internette bambulab dışı pek güvenilir olmadığını söyleyenler var...
7800x3d işlemcim var ilk aldığım zaman cinebench r23 120w 80 derece civarı dolaşıyordu şimdi cinebench occt gibi benchmark programlarında 80w geçmiyor ne yapmalıyım
anakartı şuan gördüm evet olacağını bende pek sanmıyorum bios pilini çıkarıp takmakta işe yaramadıysa geriye servise yollamak kalıyo oda bu anakart için yolladığına değmez eğer açılmazsa değişmek en mantıklısı bence
bios şifresini 5 6 kere yanlış gir ekrana gelen kodu bu siteye yaz https://bios-pw.org/ orda şifreler gelicek sana üstten alta doğru dene sistem bir tık eskiyse çalışma ihtimali var
kulaklığımı kırdım yeni bir kulaklık almam gerekiyor kulak içi,kulak üstü,kablolu,kablosuz,marka önemli değil en azından 2 yıl sorunsuz kullanabileceğim f/p bir kulaklık arıyorum fiyatı 2k yı geçmezse iyi olurç
5070 9070xt
nvidia istersen 5070ti alıp diğerlerini düşük tutabilirsin amd 9070xt alıp dengeli bir sisterm alısrın ya da 5070 alıp daha ucuza getirirsin