umutergun isimli üyenin son içerikleri

1. U

Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME

bugün geldiler sonunda. 10unu da taktım sorunlu çıkan olmadı. radyatör fanı olarak da kullandım gayet iyi.
  2. U

Ertesi gün kargolanıyor diye aldım 5 gün oldu ne kargo var ne bir şey. yoğunluk yaşıyorlarmış güya, aliexpressden bir şey satın alınca 1 haftada geliyor 5 gündür kargo çıkartamayacak ne yoğunluk yaşıyor olabilirler merak ediyorum. bugün de kargolamazlarsa iptal edicem.
  3. U

Evet şu ASH S1 hub'u RGB'leri daha iyi kontrol edebiliyormuş sanırım onu getirirlerse güzel olur :D
  4. U

10 tane de ben sipariş verdim şimdi 3 lü paketten 2 tane reverse, 3lü paket 1 tane düz bir tane de tek olarak aldım komple bunlardan takacağım umarım sorunlu gelmez fan tıkırtılarından bıktım :D
  5. U

tesekkurler ıncelemenız ıcın, siparişi verdikten sonra kargolamaları ne kadar sürdü acaba?
  6. U

Aldınız mı şu asiahorse dawn pro fanlardan nasıllar?
  7. U

PS5 Standart vs PS5 Slim

Merhaba, aldınız mı bu satıcıdan?
  8. U

Yardım Exvega Andromeda vs Xdrive 15’li Kumaş

Hayır sadece yastık değil Kumaş geriye sallanmayı kilitleme özelliği 15'li de yok plus olanda var mekanizma farklı kilo desteği 90'dan 130 kg'a çıkartılmış oturma kısımları daha geniş ve farklı 15'li 50cm x 49cm iken 15'li plus 52cm x 52cm denemediğiniz koltuğu denedim diyerek insanları...
  9. U

Yardım Exvega Andromeda vs Xdrive 15’li Kumaş

15'li PLUS olanı yeni çıktı ve düz 15'li'den bir hayli farklı daha kimseye kargolanmamış koltuğu nasıl denediniz merak ediyorum?
  10. U

🔥İndirim Dxracer Craft Pro Oyuncu Koltuğu 8.999TL

Edit: pardon araştırdım bu model metal ayaklıymış evet t3ler plastikti oradan aklımda kalmış.
  11. U

🔥İndirim Dxracer Craft Pro Oyuncu Koltuğu 8.999TL

HP Omen Citadel ile bu koltuk arasında gidip geliyorum, HP'deki sırt yastıkları çok rahatsız olacağım gibi hissediyorum bu yüzden bu koltukta yastık olmaması ve bel desteğinin ihtiyaca göre ayarlanabiliyor olması beni kendine çekiyor, kullanan önerisi olan var mı hangisini almalıyım...
Geri