umutgulenoglu isimli üyenin son içerikleri

1. U

Oyun İçinde Ping Ölçen MSI After Burner Benzeri Uygulama veya Program Var mı?

Arkadaşlar bildiğiniz MSI AFTER BURNER benzeri oyun içinde sadece PİNG değerini ölçen program veya yöntem varmı? Teşekkürler
  2. U

🔥İndirim Corsair Virtuoso Max 12.999tl (İtopya)

Bazen sanada oluyor demek ki markete süt almak için girer süt almadan saçma sapan şeyler alır eve geri dönersin... Yok aslında seni gayet iyi anlıyorum ama benim sorum doğru ve en net sesi olabileceğine inandığın illa fiyat olmasın hadi yani marka model diyelim evet arkadaş bu fiyata maksimum...
  3. U

Deneyimine güvenerek merak ettiğim bir şey sormak istiyorum sence sadece ses için verilmesi gereken üst sınır nedir ?
  4. U

Sistemime Ekran Kartı Darboğaz Yapar mı?

Enkaz 5600 veya x almalısın her türlü yapar 3600
  5. U

Şimdi işitme engelli bir insanı düşün sonra ona işitme cihazı tak ve farkı Sor Teşbihte Hata Olmaz Normalde bir parça seç ve 1k kulaklıkla dinle sonra aynı parçayı 30k kulaklıkla dinle Parça isimleri aynı olur ancak dinlerken duyduğun ses kesinlikle aynı değil Sence 1k lık kulaklıkla aynı sesi...
  6. U

Destek ile ilgili yorum yapamam ama ürünleri kaliteleri iyi, bir çok fan modelini kullandım. Corsair fanlar kaliteli, diye biliyorum. Ha nedense firmalar içerik üreticilerine uzun zamandır inceleme ürünü göndermeyi bıçak gibi kesti mesela en son Corsair hs80 Max incelenmiş bu ürününde...
  7. U

Öneri Deepcool Le360 V2 Vs Corsair Nautilus 360 Rs

Kasan uygunsa Push-Pull yap 15° fark olur... Corsair fan ve radyatör de en iyiler arasındadır alacağın Corsair model fan ve radyatör özelliklerini araştırman kaydıyla
  8. U

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah E-Atx Oyuncu Kasası (Clear Glass) | 7.599 TL

Tam olarak cam farkı derken neyi kast ediyorsunuz benim gördüğüm gpu riser farkı var
  9. U

🔥İndirim Yeni Lenovo Legion R27qe Gen 2 ) 8299 TL

Aynen bro en f/p gigabyt ta var 13/16 arası
  10. U

🔥İndirim Yeni Lenovo Legion R27qe Gen 2 ) 8299 TL

Beyler bana thunderbolt 4 özelliği olan type-c den görüntü aktarımı yapabileceğim bir monitör lazım giriş seviye minimum fiyat 1080p olsa yeter öneriniz var mı ?
  11. U

Yurt Dışı Alınır mı (Kaçak)

İlk defa yurtdışı(kaçak) telefon almayı planlıyorum honour magic v5 alınır mı banka uygulamaları gibi uygulamalar veya imei kayıt sorun olur mu 2-3 yıl sorunsuz kullanabilir miyim eksilerini ve artılarını daha önce imei çaktırmış arkadaşlar değerlendirebilir mi...? Teşekkürler...
Geri