Bazen sanada oluyor demek ki markete süt almak için girer süt almadan saçma sapan şeyler alır eve geri dönersin...
Yok aslında seni gayet iyi anlıyorum ama benim sorum doğru ve en net sesi olabileceğine inandığın illa fiyat olmasın hadi yani marka model diyelim evet arkadaş bu fiyata maksimum...
Şimdi işitme engelli bir insanı düşün sonra ona işitme cihazı tak ve farkı Sor
Teşbihte Hata Olmaz
Normalde bir parça seç ve 1k kulaklıkla dinle sonra aynı parçayı 30k kulaklıkla dinle
Parça isimleri aynı olur ancak dinlerken duyduğun ses kesinlikle aynı değil
Sence 1k lık kulaklıkla aynı sesi...
Destek ile ilgili yorum yapamam ama ürünleri kaliteleri iyi, bir çok fan modelini kullandım. Corsair fanlar kaliteli, diye biliyorum. Ha nedense firmalar içerik üreticilerine uzun zamandır inceleme ürünü göndermeyi bıçak gibi kesti mesela en son Corsair hs80 Max incelenmiş bu ürününde...
Kasan uygunsa Push-Pull yap 15° fark olur...
Corsair fan ve radyatör de en iyiler arasındadır alacağın Corsair model fan ve radyatör özelliklerini araştırman kaydıyla
Beyler bana thunderbolt 4 özelliği olan type-c den görüntü aktarımı yapabileceğim bir monitör lazım giriş seviye minimum fiyat 1080p olsa yeter öneriniz var mı ?
İlk defa yurtdışı(kaçak) telefon almayı planlıyorum honour magic v5 alınır mı banka uygulamaları gibi uygulamalar veya imei kayıt sorun olur mu 2-3 yıl sorunsuz kullanabilir miyim eksilerini ve artılarını daha önce imei çaktırmış arkadaşlar değerlendirebilir mi...? Teşekkürler...