Arkadaşlar Allah rızası icin yardımcı olabilecek var mi Blazing Sails oynuyordum ekran birden gitti siyah oldu ve pancar motoru gibi ses çıkarmaya başladı birden böyle oldu ilk kez degil sabah yine oldu sadece internette takılıyordum böyle olunca sadece kapatma tuşuna basılı tutunca kapanıyor...
Herkese selam günaydın arkadaşlar. Benim maksimum 40 bin TL bütçem var ve bunu en fazla 41 ya da 42 gibi sayılara çıkartabilirim ki o da gerçekten zar zor bir şekilde. Bütçeme uygun birkaç cihaz eledim birkaç cihaz seçtim, seçtiklerim aşağıda linkleri mevcuttur sizden öneri istiyorum ve bir an...
Beyler selamlar oyun içinde FPS sabitleyicisini kapattığım zaman kasadan bir ses geliyor yılan tsslaması gibi dikkat ederseniz duyabilirsiniz W11 güncellemesi yaptıktan sonra böyle olduğundan şüpheleniyorum ya da Displayporttan olabilir mi eskiden HDMI ile bağlıydı böyle bir sorun yoktu video...
Arkadaşlar bu markaların klavyeleri nasıl sizce aralarından hangisini tercih etmeliyim Redragon K630W hem fiyatindan hem özelliklerinden içime sindi ama markayı bilmiyorum blue switch istiyorum
Çoğunlukla öyle hocam teşekkür ederim
1734697745
Evet şans işi tabii. Ben sadece kronik dedikleri sıkıntı sende çıktımı ya da malzeme kalitesini merak etmiştim o kadar, teşekkürler