Umutk00 isimli üyenin son içerikleri

1. Umutk00

Laptop'um birden siyah ekran oluyor, donuyor.

Nereden bakabilirim ona hocam o anki halini videoya çektim ama yükleyemiyorum
  2. Umutk00

Laptop'um birden siyah ekran oluyor, donuyor.

Arkadaşlar Allah rızası icin yardımcı olabilecek var mi Blazing Sails oynuyordum ekran birden gitti siyah oldu ve pancar motoru gibi ses çıkarmaya başladı birden böyle oldu ilk kez degil sabah yine oldu sadece internette takılıyordum böyle olunca sadece kapatma tuşuna basılı tutunca kapanıyor...
  3. Umutk00

En fazla 40 bin TL bütçeyle oyuncu laptopu önerisi

Hocam ne diyorsun ya gerçekten mi linki var mıydı o cihazın acaba
  4. Umutk00

En fazla 40 bin TL bütçeyle oyuncu laptopu önerisi

Herkese selam günaydın arkadaşlar. Benim maksimum 40 bin TL bütçem var ve bunu en fazla 41 ya da 42 gibi sayılara çıkartabilirim ki o da gerçekten zar zor bir şekilde. Bütçeme uygun birkaç cihaz eledim birkaç cihaz seçtim, seçtiklerim aşağıda linkleri mevcuttur sizden öneri istiyorum ve bir an...
  5. Umutk00

Fps sabitleyicisini kapattığımda ses geliyor

Herkes cw dedi ama aftee burner indirip bütün ayarları default yapmayi da deneyebilirim 1738336799 Bir çözümü yoktur heralde
  6. Umutk00

Yok özelikle onda belli oluyor diyorum yani knk kapatınca sabitleyiciyi bir anda başlıyor ses
  7. Umutk00

Valorant gibi bir oyunda niye oluyor ki anlamıyorum eskiden yoktu bir anda olmaya başladı
  8. Umutk00

Beyler selamlar oyun içinde FPS sabitleyicisini kapattığım zaman kasadan bir ses geliyor yılan tsslaması gibi dikkat ederseniz duyabilirsiniz W11 güncellemesi yaptıktan sonra böyle olduğundan şüpheleniyorum ya da Displayporttan olabilir mi eskiden HDMI ile bağlıydı böyle bir sorun yoktu video...
  9. Umutk00

Aigo, Redragon, Valkyrie oyuncu klavyesi

Arkadaşlar bu markaların klavyeleri nasıl sizce aralarından hangisini tercih etmeliyim Redragon K630W hem fiyatindan hem özelliklerinden içime sindi ama markayı bilmiyorum blue switch istiyorum
  10. Umutk00

Blazing Sky X1 vs ASUS ROG GLADIUS III AimPoint V2

Teşekkür ederim karar vermem de baya yardim ettiniz hocam 🙏🏼
  11. Umutk00

Sağol hocam bende alacam sanırım kesin artık 1734698519 Mouse senin ki gibi x1 i almak istiyorum
  12. Umutk00

Hocam biz alana kadar pro modeli 3000 olmuş bile şu an rt 2.800 sanırım rt alacam 3000 vermek istemediğimden
  13. Umutk00

Hocam ben sizin dediğiniz klavyede hâlâ arada kaldım EK75Pro almak istiyorum ama bir blue switch kadar ses çıkarmıyor dediler
  14. Umutk00

Çoğunlukla öyle hocam teşekkür ederim 1734697745 Evet şans işi tabii. Ben sadece kronik dedikleri sıkıntı sende çıktımı ya da malzeme kalitesini merak etmiştim o kadar, teşekkürler
  15. Umutk00

Alınır diyorsun yani sorun falan çıkartmadı sana
Geri