Kingston SUV400S modelli eski bir SSD takılı sistemimde.
Sorum ise bu SSD sistemime zarar verebilir mi? Zarardan kastım, yavaşlatması veya FPS düşürmesi gibi şeyler. Halihazırda FPS düşmesi sorunum var çünkü.
Gerekirse diye S.M.A.R.T. Sekmesi:
HD Tune programına ait görüntü:
Bu sorun bir...
3 kuruş verecek param yoktu hocam maalesef. F/P tercih etmek zorundaydım. Bende 4 ay oldu. ilk 3 ay sorun yoktu, son 1 aydır bu sorunları yaşıyorum. Şu droplar haricinde pişman değilim ama işte şu DROP'lar bir geçse..
Arkadaşlar bu 2 klavye arasında kaldım.
ASUS: https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/
XPG...
teşekkürler bana da mantıklı geldi.
Sanırım bende XPG yönünde karar aldım bu yorumlardan sonra teşekkürler.
sanırım dediğin gibi ya. fiyatına göre gayet iyi ozaman 600 tl fark vermeye değmez
Işıkları mecburen ayarlamam gerekiyor. Aşağıda da belirttim sorunları.
Yazılımını yüklediğinde klavye sapıtıyor, sürekli kendini sıfırlıyor vs. değişik yazılımsal sorunlar. 1 kere bile 1 kişiden iyi bir yorum duymadım. Yazılım yokmuş gibi almam söyleniyor herkes tarafından.
Bende de 6750XT kart var. İlk elime ulaştığında driver eski ayarlara geri döndü bildirimi aldım. 3 gün sonra bir güncelleme geldi 2 aydır 1 kere bile hata almadım. güncel driverda bir sıkıntı olabilir.
Bende o konuda çok düşündüm. XPG yazılımsal olarak çok kötü ama + yönleri fazla. XPG diyorsun yani tamam ozaman teşekkürler.
Switch ikisinde de cherry olsaydı sanırım ASUS'u tercih edebilirdim :D XPG yazılımsal olarak çok sorunlu o düşündürüyor beni sadece.