Cuma akşamı amazondan MSI optix g241 monitörünü aldım. Ürün elime geçtiği gibi ölü piksel testi yaptım ve hiç bir sorun yoktu. Dün akşam arkadaşlarla oyun oynarken bir anda monitörün solunda 3-4 tane piksel siyah görüntü vermeye başladı. Elimle silmeye çalıştım, basta kir sandım. Elimle...
Merhaba, tasarım yapıyorum ve oyun da oynuyorum. Renkler benim için önemli. IPS monitör tercih edeceğim o yüzden. Ben MSI optix g241 monitörünü buldum. Sizin bir öneriniz var mı?
eskiden işlemciydi. Premiere Pro'da ekran kartı daha önemli hale geldi. Fakat öylesine bir ekran kartı bile işinizi görür. İşlemciye biraz daha önem verin.
1617217248
10400f render'da sizi çok mutlu etmeyebilir
Ne ekran kartım idare ediyor ne de monitörüm... Monitör olarak şu an Samsung SyncMaster B1930 kullanıyorum. Ekran kartım ise R7 240. Geri kalan tüm parçalar yeni ama bu iki parça kaldı... Ne yapmalıyım sizce
Merhaba, 4000-4500 tl bütçem var. 3060 almak istiyorum. Fiyatlar alıp başını gittiği için maalesef alamadım. Bu akşam media'da istediğim monitör 1500TL'ye düşmüş. Eğer bunu alırsam, birkaç ay içerisinde ekran kartlarının fiyatı düşerse ekran kartı alamam. Düşmeyeceğini biliyorum ama yine de...
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım.
Ryzen 5 3600
Asus Prime B450 Plus
Adata m.2 ssd
2x8 xpg ram
(ekran kartı stokları olmadığı için alamadım. Şu anlık AMD R7 240 kullanıyorum)
Bu yeni aldığım sistemde, opera üzerinden bir video izlerken sistem bir anda donuyor. Mouse hareket etmiyor...
İlla rtx alacağım diyen birine amd aldırtamayız. Demek ki ihtiyacı var. Ben de fiyatlar ucuzlayınca 3000'e geçmeyi planlıyorum. Şu an 8 yıllık AMD ekran kartı kullanıyorum :)
Biraz baktım ama... Ne yurdışında ne de yurtiçinde bulamadım. Kolay gelsin
1614679200
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-geforce-rog-strix-rtx-2060-gaming-gddr6-6gb-192bit-dx12-ekr-909932848/detay