Umutshn41 isimli üyenin son içerikleri

1. Umutshn41

8000 tl oyuncu koltuğu tavsiyesi

Bende zannettim masa başı iş youtube yayın fln yapıyon
  2. Umutshn41

Ne iş yapıyosun ?
  3. Umutshn41

İ3 10100f ile Msi Gtx 1660 super gaming x

3300 1696269368 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-geforce-gaming-x-gtx-1660-super-1120875587/detay
  4. Umutshn41

8000 lira koltuğa veriyo adam ben ekran kartı alcam ikinci el 3000 tl yi zor topluyom mk okulda her gün bisküvi yiyom para biriktircem diye
  5. Umutshn41

Malesef bütçem buna yetiyo 😐
  6. Umutshn41

Merhaba i3 10100f işlemcim var ekran kartı alıcam. Gtx 1660 super gaming x buldum sahibindende adamla anlaşmaya çalışıyorum ama darboğaz yaparmı kafama takıldı yardımcı olurmusunuz (Psu 550 watt msi mag)
  7. Umutshn41

i5 12400F STOK FAN RPM SORUNU

Merhaba kardeşim ppnde minecraft oldugu icin sana soruyorum Sunucuya girerken hata oluyo anlıyosan bakabilirmisin discorddan?
  8. Umutshn41

MİNECRAFT yardım edebilirmisiniz

Minecratta craftlime sunucusuna girmeye çalışıyorum ama bana girerken (java) ismimim yanlış oldugunu söylüyo yardım edebilcek ve bu konulardan anlayan discorddan yardım edebilirmi minecarftı xbox gamepassle oynuyorum bilgisayarda
  9. Umutshn41

500 tl ye kada mikrofon önerir misiniz?

500 tl yi geçmicek şekimde mikrofon önerirmisinz +50 tl fln oynayabilirim Baktığım bi mikrofon var gamebooster mc1200 dü galiba adı sizde bişeyler öneririmisinz üstünde kulaklık jak girişi olursa güzel olur
  10. Umutshn41

kulakık ve mikrofon için yardım edebilicek biri varmı discorddan

sesim kulaklık mikrofonundan değil webcam mikrofonundan gidiyor ve kulaklık 7.1 değil hoperlör 7.1 gözüküyor disscordan yardım edebilecek biri varmı
  11. Umutshn41

Youtube noldu yardım

Youtube izleme ve arama geçmişim kapalı olmasına rağmen ve ben böyle bir şey aratmama rağmen youtube de aram yerinde bi yazı gözüküyor galiba bi filmin traileri geçmişi aktif ettim sildim tekrar kapattım sonra yine geri geldi sebebi nedir
  12. Umutshn41

Xbox one s kulakıktan ses gelmiyor

Xbox one s kulakıktan ses gelmiyor konsola da taktım televizyonada ama gelmiyor ne yapmam lazım
  13. Umutshn41

Kilo alamıyorum ne yapmalıyım?

Bende öyle biliyorum ve genelde geceleri çok acıkıyorum iştahım açık yiyorum bol bol ama yani spor fln da yapmıyorum evdeyim full ama yani hızlı yakıyorum desem yorulcak fln bişey yapmıyorum
  14. Umutshn41

1.75
  15. Umutshn41

Ben ztn diyetisyene gittiğimde kan almışlardı ama sonuçlar hakkında bilgim yok .
Geri