UmuttCan isimli üyenin son içerikleri

1. U

Windows 11'den Windows 10'a geri dönüş sonrası sorunlar.

Merhaba, Konu başlığında belirttiğim üzere Windows 11 işletim sisteminden Windows 10 Pro işletim sistemine temiz kurulum ile geri dönüş sonucunda işlemcimde yük olmadan ya da hafif yüklerde aşırı ısınma (42-72 derece) meydana gelmekte. Buna ek olarak "Amd Ryzen Balanced Power Plan" güç...
  2. U

Çözüldü✓ Asus rx6750xt kartı oyundayken ses geliyor.

Ben de onu düşünüyorum. Cw belirttiğiniz gibi ıslık, vızıltı sesine benzer tiz bir ses. Sadece tam olarak emin olamadım. Fanları kontrol ettiğimde sıkışma yapacak parça ya da eğrilik yok. Yüksek ihtimale psu karşılayamıyor.
  3. U

Şu an Thermaltake 600w 80+ psu kullanıyorum ve max 504w veriyor. İşlemci de R5 2600. 750-850W civarı 80+ gold psu ihtiyacım var. İşlemcimi de R5 5600 ya da 5600x yapmayı düşünüyorum.
  4. U

Tam anlayamadım bende sonradan sadece oyunlarda ince cw ye döndü. 1685393696 Fanları farklı devirlerde test edip kontrol ettiğimde fanlardan gelmiyordu. Çok yüksek ihtimal ya cw ya da psu yetmiyor şu an için. 1685393766 Fanları kontrol ettim özellikle toz, kablo vb. fanların dönmesine engel...
  5. U

Merhaba, ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC GAMING 12GB GDDR6 192Bit ekran kartımdan oyundayken ses geliyor. Buradan sesi dinleyebilirsiniz. https://voca.ro/16bIMSJEqF1A Gelen sesi CW ye benzetemedim ne olabilir ? Not: Sesi net duyabilmek için hoparlörün ses seviyesini lütfen yükseltin ya da...
  6. U

Çözüldü✓ V4 sistemimi yükseltmek için değerli önerilerinizi merak ediyorum.

İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim. İlerleyen vakitlerde tavsiye ettiğinize benzer daha güncel bir sistem yapabilirim. Şu anlık sistemimi belirttiğim şekilde güncelleyip kullanmam durumunda bir sorun yaşar mıyım ?
  7. U

En baştan sistem toplamayı ya da hazır sistemleri tercih etmeyi de düşünmedi değilim ancak tamamen sistemi satmak yerine üzerinde değişiklik yapabilirim diye düşündüm. Sistemde söz ettiğin risk nedir ? Açıklayabilir misin ? 1685146094 Yukarıda belirtmiş olduğum üzere 20000₺ bütçe ayırdım.
  8. U

Kontrol ettim aslında. Sadece sistemimdeki ekran kartı ve işlemci üzerinde yapacağım yükseltmede tercih etmiş olduğum parçaların ne derece doğru olduğu konuyla ilgili daha bilgili kişilerce teyit etmek ve alternatifleri değerlendirmek istedim.
  9. U

Merhaba, özelleştirilmiş V4 sistem sahibiyim. Sistemimi; oyunlarda 1080P çözünürlük ya da daha yüksek çözünürlüklerde kullanabilmek ve "Adobe" gibi programlarda işlerimi yapmak adına, Ryzen 7 5800x işlemci ve Asus Rog Strix 6750xt OC 12GB ekran kartı ile yükseltmek istiyorum. Sorularım: 1-...
Geri