UmutTrK isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

ben iyzico ya üye oldum ama bu soğutucuyu nasıl alacağım indirim görünmüyor
  2. U

Obs kayıt alırken oyun içi ses kapatma

Merhaba valorant oynayıp kayıt alırken oyun içerisinde konuşmaları kayıt almak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim mümkünmü. sadece oyun sesleri kaydolsun istiyorum
  3. U

Windows kurucam yardım lazım Acil!

Selam vatan bilgisayardan freedos hazır sistem aldım, windows hiç kurmadım bilişim bölümü okuyorum okulda öğretmenime usb verdim windows 11 kurulduğunu söyledi. Youtube üzerinden baka baka yapmayı deneyeceğim. Fark eder mi? her bilgisayarda kurulumu aynımı. Windows sürüm seçme ekranında windows 11...
  4. U

İ3 12100F için soğutucu ne kullanabilirim?

Merhaba yeni bilgisayar alacağım, İ3 12100F almayı düşünüyorum işlemciyi Adana'da yaşıyorum havalar akşamları bile sıcak işlemciyi soğutacak f/p kule tipi soğutucu ne alabilirim 1000₺ altı.
  5. U

20k civarinda güzel hazır sistem öneriniz varmı

MaşAllah dediğimiz 1 gün yaşamıyor
  6. U

Bu bilgisayar ile kaç fps alabilirim?

INTEL İ3-12100F GİGABYTE H610M-K DDR4 LEXAR ARES 2x8GB 3600MHz ZOTAC TWİN EDGE RTX3060 12GB Arada 1, 2 saat Gta V, Valorant, Cs2, oynayacağım bu sistem ile kaç fps alabilirim, tanıdık bir yerden alacağım ekran kartı hariç hepsi sıfır olucak. Birde DDR5 ile DDR4 arasında fps farkı olurmu.
  7. U

Yardım Burası güvenilir mi??

Samsung watch 6 alacağım Akakçe'den en ucuz fiyata bunları buldum fakat güvenilir mi? konusunda şüphem var, güvenilir yermi birde kutusu açık sıfır yazıyor açık kutumu gönderiyorlar sıfır kapalı kutu olarak değilmi. Watch 6 1 günü rahat çıkartırmı bilgisi olan varmı...
  8. U

Yardım Akıllı Saat alacağım yardım edebilirmisiniz

Merhaba akıllı saat alacağım fakat model bulamadım. İnce bileğe sahipim büyük saat kullanamam, saatin kullanım süresi 1 haftayı çıkartırsa güzel olur samsung saatlar 1,2 gün çıkartıyormuş diye duydum o yönden eksi durumda şuan. Alacağım saatte google asistan özelliğide arıyorum ses ile komut...
  9. U

Amd Ryzen 5 5600e geçmelimiyim

Hocam oyunlarda kaç fps alıyorsun 3060ti 5600 almayı düşünüyorumda
  10. U

Bilgisayar alacağım yardım edermisiniz

Web sitesi değil, İnstagram üzerinden paylaşım yapıyor kişi, tanıdığım kişi buradan bilgisayar aldığı için güven sorunum yok. 2 ay sonra tanıdığımın yanına gidip bilgisayarı test edeceğim. Ondan sonrada bilgisayar alacağım. Hazır bilgisayarda var isteğe görede bilgisayar topluyor. İnstagram...
  11. U

Bilgisayar alacağım yardım edermisiniz

Merhaba şuan Kasa almak için para biriktiriyorum Eylül ortalarında Bilgisayar alacağım tanıdığım ikinci el temiz parçalar kullanıp sistem satan bir yerden kasa almıştı oradan almayı düşünüyorum fakat kasım aylarında güzel indirimler oluyor indirimden ikinci ele vereceğim paraya güzel sıfır...
  12. U

Lossless Scaling uygulaması gt 1030 da çalışır mı ?

Benim laptopda ekran kartı yok uygulama çalışırmı bilgisi olan varmı
  13. U

Öneri Lossless Scaling işe yarıyormu

Selam Lossless Scaling i steamden almayı düşünüyorum ekran kartı olmayan bilgisayarlarda çalışıyormu işe yarıyormu bilgisi olan varmı?
  14. U

Öneri Saat alacağım Model Bulamıyorum.

Akıllı saat almayı düşünüyorum, aradığım özellikler sesli komut ile mesala saat kaç dediğimde saat bilgisi vericek saatler ince bilekli birisiyim büyük saat düşünmüyorum. Telefonum: Redmi Note 10s Bütçem : 5.000₺ Yardımcı olabilirmisiniz, teşekkürler.
Geri