fc 24 steamde indirimde 420 TL civarı. Ben almayı düsünüyorum ama online özelliğinin fc 25 çıkınca gidip gitmeyeceğini merak ediyorum veya fc 24 ün online özelliği tahmini ne zaman gider biliyor musunuz
fc 24 steamde indirimde 420 tl civarı. Ben almayı düsünüyorum ama online özelliğinin fc 25 çıkınca gidip gitmeyeceğini merak ediyorum veya fc 24 ün online özelliği tahmini ne zaman gider biliyor musunuz
Valorantta hata alıyorum secure boota girmem gerekiyor bilgisayarımın modeli lenovo y520 biosa girip nasıl secure bootu aktif edebilirim yardım edebilir misiniz
Valorantı yükledikten sonra oyuna giriş aşamasında yeniden başlat hatası alıyorum bu durumu 5 6 aydır yaşıyorum. Youtubedeki yöntemleri denedim fakat oyun acılmadı.Bu konu hakkında bilginiz var mı bu sorunu neyden dolayı alıyorum.Tahminimce vanguardla alakalı bu sorun çünkü fifa 23 yüklediğim de...
Beni uzun süre götürecek arasıra oyun oynadığımda sorun yaşatmıyacak bir laptop arıyorum.
Acer AN515-57 NH.QELEY.00A I7-11600H 16GB 512GB SSD RTX3050-4GB 15.6" Linux Taşınabilir Bilgisayar...