Evet bunun çözmenin yolları var ama mesela sanal makine bakıyorum Kali Linux kullanıyorum wimdows 11 optimize ettim gelişmiş gereksiz hizmetleri ve uygulama ları kaldırdım belek kullunımı sanal makine de 1 GB düştü ama çok uğraştırıyor optimize etmeside
Windows 11 de evet iyileştirme me var ama performans konusumds performans düşüşü yaşarsınız o yüzden demiştir sakın diye acale etmeyin geçmek için daha erken yeni yeni hataları düzelmeye başladı
Geçmiş olsun kral, çok şaşırdım çünkü test etmiştim böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım. Belki sistemine özel bir durum olmuş olabilir ya da yanlışlıkla farklı bir işlem yapmış olabilir. Yine de kusura bakma, geri bildirimin için teşekkür ederim. Bir dahaki versiyonda daha güvenli ve...
Düzelir kral yaparken dikkat et ozaman maden senin değil
1748269499
Kral Windows da bütün gereksiz uygulamalar ve hizmetler kaldırılmış kısaca optimize edilmiş wimdows sürümü
Virüs Total linki https://www.virustotal.com/gui/file/a366a4be4c7474d79fd771f471864d32d21228f9076e1df9086fbcf26f00c8f2/detection
Virustotal'da Neden Uyarı Veriyor? (Riskware.Script.ShadowRMV Açıklaması)
Paylaştığım .bat dosyası, bazı antivirüs programlarında şu şekilde uyarı verebilir:
>...
Bu hazırladığım gelişmiş .bat dosyasıyla Windows’un tüm gereksiz hizmet ve sınırlandırmalarını kaldırarak ultra performansa geçiş yaptım.
Neler yapıyor?
Windows Defender, UAC, SmartScreen gibi tüm güvenlik sistemlerini kapatır
Windows Update hizmetini durdurur ve kayıt defterinden siler...
Ola bilir kral bilemem artık susjsjsjajjs
1745245049
Kral zaten kesin demiyoruzki
1745245131
Ayn öyle kral hala umut var
1745245232
Erdoğan aday olacak gene maalesef onlar yasaya bakmıyor okadar çok yetki varki adamda maalesef