Hocam mail bildirimlerini kapalı kullanıyorum ama genel olarak bir bildirim sorunu yaşamadım. Sadece şarj %15'e düşünce com.android.system.ui olarak düşüyor ufak bildirim kısmında onu da one ui 8.5 düzeltir muhtemelen.
Hayır içinden dongle çıkıyor yani performans kaybı yaşamazsınız. Sadece tam dibine başka bir kablosuz adaptörü koymaman tavsiyemdir adaptörler arası mesafe bırakmak iyi oluyor bir de modeme çok yakın olmamalı cihazlar.
Güvenilir alışveriş yapan çok fazla isim var ve Türk E-spor takımlarından BBL'e falan sponsorlar sorun yaşamazsınız. Sadece keyfi iade kabul etmiyorlar.
Arkadaşlar selamlar, Valorant oyuncusuyum ve oyunu 800 dpi 0.4 sens ile oynuyorum. Elim 15 cm yani küçük bir el ondan dolayı büyük mouse bana sorun çıkartabilir. Aklımda VXE R1 Pro var şu an için boyutu güzel geldi ve MCU-sensör tarafı da düzgün gibi duruyor. Sizin öneriniz ne olur?
S25 sahibi olarak söyleyebilirim ki 16 pro'ya kadar kafa göz dalan bir cihazı bunlarla kıyaslamamak lazım. Kendim Zorlu Center'da yaptığım ufak tefek testlerde de 17 Pro'ya karşı S25'in direnebildiğini söyleyebilirim. S25 hakkında incelememi de ekte bulabilirsiniz hocam...