UmutYiğit isimli üyenin son içerikleri

1. UmutYiğit

Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

Hocam mail bildirimlerini kapalı kullanıyorum ama genel olarak bir bildirim sorunu yaşamadım. Sadece şarj %15'e düşünce com.android.system.ui olarak düşüyor ufak bildirim kısmında onu da one ui 8.5 düzeltir muhtemelen.
  2. UmutYiğit

Alınacak soğutucunun RAM'e çarpıp çarpmayacağını nasıl anlaşılır?

hocam kasanın kaç desteklediğini hatırlamıyorum ama blok şu an cama değiyor.
  3. UmutYiğit

Alınacak soğutucunun RAM'e çarpıp çarpmayacağını nasıl anlaşılır?

Hocam fanı biraz yukarı alarak kullandım ben sorun olmuyor şu an termal macunsuz valoda 48 derece falan PC
  4. UmutYiğit

MCHOSE A5 ultra mouse

Hayır içinden dongle çıkıyor yani performans kaybı yaşamazsınız. Sadece tam dibine başka bir kablosuz adaptörü koymaman tavsiyemdir adaptörler arası mesafe bırakmak iyi oluyor bir de modeme çok yakın olmamalı cihazlar.
  5. UmutYiğit

Kalan sürede eada 250k yapılır mı yardım lazım

Ben doğru düzgün mat yapmadan (3.75) 120k yapmıştım çok da zor değil açıkçası. Deneme çözün ve seviyenizi ölçün ona göre bir tespit yapmak daha kolay.
  6. UmutYiğit

Gaming mouse önerisi.

Güvenilir alışveriş yapan çok fazla isim var ve Türk E-spor takımlarından BBL'e falan sponsorlar sorun yaşamazsınız. Sadece keyfi iade kabul etmiyorlar.
  7. UmutYiğit

Gaming mouse önerisi.

ATK A9 ve VXE R1 fazlasıyla öneriliyor. Renk umursamam ve 250 tl fazladan verebilirim derseniz de aula sc680 var...
  8. UmutYiğit

Mavi ekran verdi korkmalı mıyım?

Test edebileceğiniz başka bir sistem ya da başka ekran kartı yoksa risk almayın hocam.
  9. UmutYiğit

2250-2500 TL mouse önerisi

Hocam maalesef kavrayamadıktan sonra sensör mcu'da önemi kalmıyor maalesef öyle de bakıyorum olaya
  10. UmutYiğit

Hocam daha iyileri denilen mouselar biraz fazla büyük gibi geldi bana çoğu 127+mm
  11. UmutYiğit

Arkadaşlar selamlar, Valorant oyuncusuyum ve oyunu 800 dpi 0.4 sens ile oynuyorum. Elim 15 cm yani küçük bir el ondan dolayı büyük mouse bana sorun çıkartabilir. Aklımda VXE R1 Pro var şu an için boyutu güzel geldi ve MCU-sensör tarafı da düzgün gibi duruyor. Sizin öneriniz ne olur?
  12. UmutYiğit

Yardım S25 mi s24+ mı yoksa iphone 13 mü?

S25 sahibi olarak söyleyebilirim ki 16 pro'ya kadar kafa göz dalan bir cihazı bunlarla kıyaslamamak lazım. Kendim Zorlu Center'da yaptığım ufak tefek testlerde de 17 Pro'ya karşı S25'in direnebildiğini söyleyebilirim. S25 hakkında incelememi de ekte bulabilirsiniz hocam...
  13. UmutYiğit

1000 1500 tl mouse önerisi

Maalesef hocam abim kullanıcısı ve kronik bir ürün.
  14. UmutYiğit

1000 1500 tl mouse önerisi

Maalesef çok kötü bir mouse kendisi. Aşırı mousepad seçiyor ve sensöre toz geldiği anda kafayı yiyor ATK A9, VXE R1 elinizin boyutuna göre seçin bence
  15. UmutYiğit

Aula F87 Pro vs Ulu Games Howl 75

Ben fizz pro aldım bu arada kablosuz model bunu da belirtmek isterim.
Geri