umutyildiz23 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Gta 5 rp Server önerisi

Yaşım 16 gta 5 de arkadaşlarla fivemden rp girmek istiyoruz öneri rp Server verebilirmisiniz ve de donanım arşivi sunucusu alım yapıyorum?
  2. U

Türkçe yama

Epic games ten ücretsiz olarak aldığım batman arkham knight ı indirdim ve türkçe yama kurmak istedim ancak dosya konumunu bulamadığım için kuramıyorum? Nasıl kurabilirim?
  3. U

İşlemci Yüzdem bir anda artıyor

Kaspersky deneme sürümünü kullanabilirsin işlemci üzerinde avgye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum
  4. U

Mini ıtx kasa tavsiyesi

7k civarlarında mini ıtx kasa tavsiyesi önerebilir misiniz?
  5. U

Kasa temizliği

Teşekkürler
  6. U

Kasa temizliği

İnternet te süpürge ile de temizleyen vardı neden olmıycağını açıklarmısınız
  7. U

Kasa temizliği

Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile i temizlemeliyim
  8. U

Ddos fiyatları

Foruma yapılan saldırıdan sonra merak edip baktım ve 400 dolarlara varan fiyatlar gördüm bunlar doğrumu yoksa bunlar güvenlik şirketlerine koruma için ödenen paramı?
  9. U

Oyunlarda hızlı ısı artışı

Deniycem teşekkürler
  10. U

Hocam mobilde yüksek ısılar normal olsada 100derece yine fazla Sistemin hava akışını kapatmayın eğer alttaysa masada sıkıntı çıkar Eğer işlemci kullanımı yüzde yüz ise darboğaz dan olabilir Laptp altı için 50 100 TL arası soğutucu lar var bence onları kullanabilirsin A101 e bile geliylar ama ben...
  11. U

Pc toplucamda yarım sizce iyi mi?

Psudan kısma en azından Bi elektrik kesintisi de gidip gelemde sistem bile yanabilir lütfen yükseltmeye bak
  12. U

Cpu fanının hızına bakma

Sağolun
  13. U

Hocam ama 1 ay öncesine kadar 65 dereceyi geçmiyordu ve Abdullah abinin topladığı benzer sistemlere bakarsan orada 65 dereceyi geçmiyor bu arada teşekkürler.
  14. U

Hikayeli Oyunlar Önerin

Witcher3 Control Dying light re2 ve7 Ac black flag gibi eski ac serileri
  15. U

Cpu fanının hızına bakma

Hocam uğraştığınız için teşekkürler ama kusura bakmayın tam anlayamadım sol dairenin dışındaki çemberimi kastediyorsun hangisi olduğunu anlayamadımda yani sizde 250 gözüken o ise o gpu fanı değilmi o
Geri