Aynı sistemim 4060Tİ li olanı mevcut 32 gb RAM kesinlikle önemli. GTA oynarken Rust oynarken bir çok oyunda anlık drop yiyorum ve sebebi tamamen ramden dolayı. Bence al hatta bana da alın 1 tane sizden satın alayım 6500 TL'ye :p
Kanka sanırım burada hiç hybrid kullanan olmamış yorumlarda gördüğüm kadarıyla. pro hybrid modelini kullanıyorum 500 dpi valoda 0.56 sens ile oynuyorum ve gayet net dönüşler tutarlı vuruşlar yapabiliyorum, pütürlü yapının eklediği bir rahatsızlık yok. Ne kadar doğru bilmem ama speed alan bir...
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki bileşenlerin olduğu bir sisteme sahibim. Sıkıldım ve laptop almak daha rahat kullanmak istiyorum. Sizce bu sistemi ne kadara satmalıyım? Tek tek satmayı düşünmüyorum, komple setup olarak satacağım.
Kasa:
DeepCool CG540 mesh 750W 80+ tempered glass ARGB USB 3.0 ATX...
Hocam selam, bende Steelseries QCK+ model mouse pad vardı artık kaymıyordu takılıyordu Wraith'den Spirit Of Aim Pro modelini aldım ve elime ulaştı.
Öncelikle ilk aklımdaki soru 500x500 boyut yeterli olur mu olmuştu fazlasıyla büyük ve masamın yarısını kapladı o anlamda hiç bir sorunu yok...