umvtdeniz isimli üyenin son içerikleri

1. umvtdeniz

Çözüldü✓ Çözüldü

Kanka bence mantıklı duruyor üründe bir problem yok ise. Sen almazsan arkadaşın bana ulaşsın hahahaha ben de verebilirim 16 pro max yd.
  2. umvtdeniz

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Merhaba istek değil ihtiyaçtır. 2x16 dual kit ram lazım hocam güzel indirimli.Marka model hiç farketmez o kadar dardayız.
  3. umvtdeniz

Yurt dışından ram almak

Alın hocam alın 2x16 iyidir şarttır babadır. Beğenmezseniz bana satabilirsiniz.
  4. umvtdeniz

Yurt dışından ram almak

Aynı sistemim 4060Tİ li olanı mevcut 32 gb RAM kesinlikle önemli. GTA oynarken Rust oynarken bir çok oyunda anlık drop yiyorum ve sebebi tamamen ramden dolayı. Bence al hatta bana da alın 1 tane sizden satın alayım 6500 TL'ye :p
  5. umvtdeniz

20 bin TL'ye Kendi sistemim özelinde Valorant için sistem güncelleme önerisi

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum, burada en iyi karar bu sistemi komple elden çıkartıp 30 k ya vs toplu bir bilgisayar almak olacaktır.
  6. umvtdeniz

Öneri Wraith Spirit Of Aim Alınır Mı?

Kanka sanırım burada hiç hybrid kullanan olmamış yorumlarda gördüğüm kadarıyla. pro hybrid modelini kullanıyorum 500 dpi valoda 0.56 sens ile oynuyorum ve gayet net dönüşler tutarlı vuruşlar yapabiliyorum, pütürlü yapının eklediği bir rahatsızlık yok. Ne kadar doğru bilmem ama speed alan bir...
  7. umvtdeniz

Kullandığınız monitör nedir?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-rog-strix-xg259qns-1ms-380hz-full-hd-freesync-g-sync-gaming-monitor.html memnunum baya
  8. umvtdeniz

16 PRO VS 16 PRO MAX ??

16 PM kullanıyorum 256gb gayet yeterli ama yanında icloud da gerekiyor hocam.Çok fotoğraf çekiyorsanız yeterli gelmiyor bir zamandan sonra.
  9. umvtdeniz

R5 7600 4060 Ti komple setup değeri ne kadar ?

Çok ölücüsünüz hocam :D
  10. umvtdeniz

Hocam sadece ekipmanlar aslında nereden baksak 15 20 k yapıyor. kasayı 15 e mi vereceğim.
  11. umvtdeniz

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki bileşenlerin olduğu bir sisteme sahibim. Sıkıldım ve laptop almak daha rahat kullanmak istiyorum. Sizce bu sistemi ne kadara satmalıyım? Tek tek satmayı düşünmüyorum, komple setup olarak satacağım. Kasa: DeepCool CG540 mesh 750W 80+ tempered glass ARGB USB 3.0 ATX...
  12. umvtdeniz

1300 tl kulaklık onerisi

Hocam spor yaparken salonda kullanmalık demiş adam uzay mekiği gibi mi gezsin.
  13. umvtdeniz

Wraith Ace Series Sunset Alınır Mı?

Hocam selam, bende Steelseries QCK+ model mouse pad vardı artık kaymıyordu takılıyordu Wraith'den Spirit Of Aim Pro modelini aldım ve elime ulaştı. Öncelikle ilk aklımdaki soru 500x500 boyut yeterli olur mu olmuştu fazlasıyla büyük ve masamın yarısını kapladı o anlamda hiç bir sorunu yok...
  14. umvtdeniz

Kanka bugün dağıtıma çıktı bekliyorum akşam bakmış olurum işten çıkınca.
  15. umvtdeniz

Hocam bugün spirit of aim pro hybrid modelini sipariş ettim yarın elime ulaşır gelince değerlendirmesini atarım değer mi değmez mi diye.
Geri