unaboomber isimli üyenin son içerikleri

1. U

Asus TUF RTX 3080 Ekran Kartı Isınma Sorunu

Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ediyorum Temiz bi format attım ve her şey olması gerektigi gibi şuan
  2. U

https://www.incehesap.com/cooler-master-haf-x-942-rc-942-kkn1-gaming-kasa-fiyati-34347/
  3. U

Kasam kule tipi Cooler master XHAF haca sirkülasyonu neredeyse mükemmel
  4. U

anlamadıgım tamir bakıma götürdügüm yerde adam gözümün önünde 18 dklık test yaptı ve 68 dereceyi geçmedi şaştım kaldım yani tabiri caizse kart beni mahcup etti :)
  5. U

Hocam o ihtimali düşündüm de o yüzden olsa işlemcide de sorun yaşarım diye düşünmüştüm.
  6. U

Şöyle ki bugun macun, temizlik ve gerek varsa tamiri için götürdügüm firma testi yaptıktan sonra kart sorunsuz dedi ve gerek görmedi.
  7. U

Kartı kullanıyordum 2 yıldır bende başkasından almıştım 2021 tarihli oldugunu biliyorum. Psu cooler master G750M 750 wat
  8. U

Arkadaşlar 3080 10 gb ekran kartım 91 dereceleri gördü ve fanı çalışıp çalışmamakta kararsız kalıyordu oyunda iken aniden fps dip yapıp 'kare kare' ilerlemeye başlıyordu. Fanlarında sorun oldugunu , termal macun bakım vs yaptırmak için işindi iyi bir firmaya götürdüm. Adam kendi bilgisayarında...
  9. U

B550M ekran kapanıyor fakat sistem çalışmaya devam ediyor

Arkadaşlar, genellikle oyundayken ekran kapanıyor fakat sistemin bütün parçaları (anakart-işlemci-ekran kartı-RAM) çalışmaya devam ediyor fakat ekran kapandıgında klavye, mouse, kulaklık donanımlarından çıkar-tak sesi geliyor ve 3-5 saniye sonra kulaklıktaki ses de tamamıyla gidiyor. Bu durum...
Geri