Kulaklık bugün elime ulaştı telefonda bağlandığımda herhangi bir problem yokken pc de kopmalar oluyor anakartıma entegre bt 5.3 var güncellemesini falanda yaptım ama bir türlü sorunu çözemedim
https://amzn.eu/d/dGBTAcx
Aslında bende öyle düşünüyorum daha uyguna çözmek daha mantıklı gibi hem yarın birgün kenara atarsam fiyat anlamında zoruma gitmez
1755018442
Yani aslında alanım yok 😀sadece heves işte normalde çizim falan yapmayı severim tablettede yapanlara ilgim var deneyimlemek istiyorum almışken tam...
İpad im var ama apple pencil konusunda araftayım ikinci elde temiz 3.5 k civarlarına satılıyor sizce çok nadir not tutmak ve arada karalama yapmak için gereksiz bir ürün mü?bir anlık hevesle alıp kenara atılacak bir şey olup olmadığı konusunda çekincelerim var (yada farklı markaların manyetik...
2.el 5500 tl civarına switch lite alınır mı? Zelda oynamak için istiyorum açıkçası (ps5 ve pc im var )gereksiz lüks mu olur sizce kullananlar veya kullanmış olanlar fikir verirse sevinirim
direk monitör üzerinden ses alabileceğim hoparlör arıyorum monitörümde aux girişi var (hem pc hemde ps5 bağlı monitöre o yüzden monitörden ses çıkışı almam lazım)