unal33 isimli üyenin son içerikleri

1. U

OLED MONİTÖR ÖNERİSİ?

Bütçe:40 Oled monitör alacağım hangi modeli önerirsiniz?
  2. U

Senheiser pc de kopma sorunu

Kulaklık bugün elime ulaştı telefonda bağlandığımda herhangi bir problem yokken pc de kopmalar oluyor anakartıma entegre bt 5.3 var güncellemesini falanda yaptım ama bir türlü sorunu çözemedim https://amzn.eu/d/dGBTAcx
  3. U

Apple Pencil Alınır Mı?

Aslında bende öyle düşünüyorum daha uyguna çözmek daha mantıklı gibi hem yarın birgün kenara atarsam fiyat anlamında zoruma gitmez 1755018442 Yani aslında alanım yok 😀sadece heves işte normalde çizim falan yapmayı severim tablettede yapanlara ilgim var deneyimlemek istiyorum almışken tam...
  4. U

Apple Pencil Alınır Mı?

İpad im var ama apple pencil konusunda araftayım ikinci elde temiz 3.5 k civarlarına satılıyor sizce çok nadir not tutmak ve arada karalama yapmak için gereksiz bir ürün mü?bir anlık hevesle alıp kenara atılacak bir şey olup olmadığı konusunda çekincelerim var (yada farklı markaların manyetik...
  5. U

Maks 4k ya kadar tr klavye önerisi

tr dizilimli hcam
  6. U

Maks 4k ya kadar tr klavye önerisi

4 k ya kadar tr %75 kablosuz klavye arıyorum ikinci el de olur
  7. U

Hangi call of duty i indirmeliyim?

arkadaşımla multiplayer veya hikaye modunu oynamak istiyoruz hangisini önerirsiniz?zombi görevi falan olmayan
  8. U

Switch Lite Alınır Mı?

2.el 5500 tl civarına switch lite alınır mı? Zelda oynamak için istiyorum açıkçası (ps5 ve pc im var )gereksiz lüks mu olur sizce kullananlar veya kullanmış olanlar fikir verirse sevinirim
  9. U

4500 TL TR KLAVYE ÖNERİSİ

tr olanını alacağım hocam attığıma bakmayın
  10. U

4500 TL TR KLAVYE ÖNERİSİ

BÜTÇE:4500 kablosuz klavye önerir misiniz? dil tr olması önemli bir tane buldum bu klavyeyi nasıldır...
  11. U

Pc İçin Hoparlör Önerisi

Teşekkürler
  12. U

Pc İçin Hoparlör Önerisi

direk monitör üzerinden ses alabileceğim hoparlör arıyorum monitörümde aux girişi var (hem pc hemde ps5 bağlı monitöre o yüzden monitörden ses çıkışı almam lazım)
  13. U

Bu monitör Ps5 ile uyumlu değilmiş ne gibi sorunlar yaşarım?

https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27acs.html
  14. U

Bu monitörü kullanan varsa önerir mi?

Teşekkürler yorumunuz için
  15. U

Bu monitörü kullanan varsa önerir mi?

Hocam 2k da full performans alabilirmiyim ps5 için attığınız fotodan pek anlayamadım da
Geri