uncattivo isimli üyenin son içerikleri

1. U

Steam'e manifest dosyası atmak güvenilir mi?

Bir program yardımıyla Steame bıraktığım linklerden indirdiğim manifest dosyalarını atmak güvenilir mi? Bunu en güvenilir haliyle nasıl yapabilirim? Alternatif yazılımlar veya siteler var mı? Kullandığım siteler: https://www.fares.top https://cysaw.org
  2. U

Part-Part oyunları nasıl tek seferde indirebilirim?

30-40 partlı oyunları tek bi dosyaymış gibi nasıl indirebilirim?
  3. U

Steam bağlantı yok hatası

Şuan giriş yapabildim.
  4. U

Steam bağlantı yok hatası

Ben de giriş yapamıyorum.
  5. U

Steam yaz indirimnde hangi oyunları almalıyım

Beyond two souls
  6. U

Crack oyun için hangi siteleri kullanıyosunuz?

Crack oyun için hangi siteleri kullanıyosunuz?
  7. U

Klavye modlarının birinde bazı tuşlar farklı renk yanıyor.

Klavyenin v2 versiyonunun yazılımını kurdum düzeldi. Yardımcı olduğun için teşekkürler
  8. U

Diğer modlarda hiçbir sorun yok. Modelin yazılım desteği yok. Klavye renk ayarlarını sıfırlayabileceğim bir yöntem var mı belki o şekil düzelir
  9. U

Diğer modlarda sorun yok fakat modların birinde tüm tuslar beyaz yanarken esc tuşu kırmızı yanıyor. AltGr ve Fn tuşu hiç yanmıyor bunun bi çözümü var mı önceden böyle değildi Klavye: Redragon Aryaman
  10. U

Teslim birimine ulaşan kargo bugün dağıtıma çıkar mı

Kargom saat 8.30da teslim birimine ulaştı olarak gözüküyor bugün dağıtıma çıkar mı? Dışarı çıkmam lazım ona göre işlerimi erteleyeceğim. Değerli bir kargo olduğu için komşuya da bıraktırmak istemiyorum. (Yurtiçi kargo)
  11. U

Gaming Gen / Kargo Kaç Günde Gelir?

6 Mart akşamı Sistem, monitör, klavye, mouse, kulaklık, mousepad aldım ne zaman kargoya verilir? Daha önce alışveriş yapanlar bilgilendirebilir mi?
  12. U

Çözüldü✓ 32 Bin TL'lik Komple Bilgisayar Sistemi Tavsiyesi

Her şey dahilden kastım zaten öyle trendyol pcler gibi değil. Ben de zaten hepsini ayrı ayrı tek bir siteden alacağım. Hangi siteden hangi sistemi ve ekipmanları almalıyım diye sordum. Bu arada daha sipariş vermedim muhtmelen bugün vereceğim. Şuan düşündüğüm sistem...
  13. U

Çözüldü✓ 32 Bin TL'lik Komple Bilgisayar Sistemi Tavsiyesi

Fazla vaktim yok. İftardan sonra sipariş vermem lazım. her şey dahil 32 Bin TL civarı sistem alacağım. Sistem, monitör, klavye, mouse, kulaklık. Monitör 24 veya 27 inç olmalı. Klavye mekanik olmalı. Bu alacağım herşeyin aynı siteden olması lazım. (Vatan bilgisayar olmaz çünkü taksit olmuyor.)
  14. U

Gaming gen sistem alınır mı?

vatan taksitl yapmıyor maalesef
  15. U

Düşük fps monitörden kaynaklı olabilirmi

Grafikleri olabildiğince fulle ekran kartına yük binsin darboğaz bir nebze azalır 2k monitör alırsan onun da faydası olur
Geri