Unchangeable isimli üyenin son içerikleri

1. U

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Emin miyiz asrock için redditte yeni şeyler var
  2. U

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

9950x3d için nzxt n7 b850 almıştım onun yerine bunu alsam daha mı mantıklı ? Asrock konusunda içimde şüphe var
  3. U

Corsair K70 Core Rgb Alınır mı ?

bende k70 red var bu saatten sonra alacak olsam bunu almazdım yeni çıkan klavyeler çok daha tatlı duruyor.
  4. U

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

serin çalıştığını söylüyorlardı aslında 9070xt serisinin 70 çok yüksek olmasada düşük de değil.
  5. U

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

kaç derece çalıştı hocam , kasanız nasıl ?
  6. U

Zotac Solid Core Rtx5080 Vs 9070xt Asrock Challenger

oyun & multitasking . Nvidia nın yapay zeka kullanımı ileride farkı açacakmış gibi hissediyorum.Anı kurtarmak yerine geleceği düşünmek gibi bi saçma bi fikre kapılıyorum bu sefer. 1786999709 Taksitle alıyorum ödemek çok zor değil o yüzden bir şekilde ödenir
  7. U

aynı fikirdeydim ama 6000 7000 ler tam bir muamma imkan varken alıp arkaya yaslanma fikri mantıksız gelmiyor
  8. U

Rakip olmadıklarını biliyorum ama 2k oled 240 hz monitörüm var , bu parçaları 66.5k ve 36.3k şeklinde alabilme durumum var . Hangisini alma konusunda kararsızım.9070xt çoğu işimi görecek farkındayım ama nvidia nın potansiyel fiyat artışı aklımı çeliyor.Yorumlarınızı bekliyorum
  9. U

AMD Ryzen 9 9950x3d İçin Anakart

6.5k
  10. U

AMD Ryzen 9 9950x3d İçin Anakart

NZXT N7 B850 yada n9 x870e bakıyordum ama eskiden gelen asrock yanma sorunları kafamı karıştırdı , alacağım işlemcinin 16 ay garantisi var 2.el olark almayı düşünüyorum Gigabyte yada Nzxt alırım diyordum ama gigabyte geçtiğimiz 15-20 gün içinde fiyat yükselttiği için nzxt düşünmeye başladım ama...
  11. U

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

aynı fikrideyim ama 5070ti varken neden 9070xt bakıyosun onu anlamadım :)
  12. U

kasamın görseli çok şık nitro yakışırdı , asrock challenger aldım iade etsem mi tutsam mı bilemiyorum aynı fiyata nitro görsel olarak çitayı arşa çıkaracaktı :)
  13. U

Ben aldım ama seçerken yanlış kartı seçmişim , kartı değiştirmeye çalışırken iptal edildi dedi , benden sonra başkası aldı onun nasibiymiş , üzücü oldu benim adıma.
  14. U

🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

gayet te üst seviye anakart bu fiyat aralığı için on numara ihtiyaç varsa kaçırmayın muadillerinin çok üzerinde.
  15. U

❌İndirim Bitti! İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

montech için diyorsak montech in soğutması ve görseli daha iyi diye tercih ettim cpu soğutucum da montech hem de takım olması cazip geldi
Geri