Underground isimli üyenin son içerikleri

1. Underground

ASUS A68BM-A/M32BF, anakartına Ryzen 5 2600 uyarmı?

takıla bilecek en iyi işlemci nedir peki?
  2. Underground

ASUS A68BM-A/M32BF, anakartına Ryzen 5 2600 uyarmı?

ASUS A68BM-A/M32BF markalı bir anakartım var, Ryzen 5 2600 veya intel i3 9100f almayı düşünüyorum. İkisinden biri anakarta uyarmı? Veya uymaz ise önerebileceğiniz işlemciler varmı?
  3. Underground

bilgisayar işlemciyi çok kullanıyor

Sadece arabaya binince drop onun dışında bakşa bir sorun yok ancak dediğim gibi işlemci %100 yiyor sistem.
  4. Underground

Darboğazın ekran kartına bir zararı olur mu? Birde sadece işlemci alsam yetmez mi çünkü Witcher falan oynarken hiç bir sorun olmuyor.
  5. Underground

asus a68bm-a/m32bf/dp_mb 1000TL civarı sanırım. 1619480655 1920-1080
  6. Underground

Grafikleri full bir şekilde oynuyorum ancak yine işlemciden yiyor.
  7. Underground

Fivem GTA5 RolePlay full ayarlarda.
  8. Underground

Ekran Kartının %100 kullanılmaması sorunu

Aynı sorun bende de var Fivem de işlemci full yiyor çözebildin mi acaba?
  9. Underground

Merhaba oyun oynarken bilgisayar işlemcimi %100 90 kullanıyor yeni ekran kartı aldım %30 40 civarında kullanıyor onu ekran kartım GTX 1050 Tİ 4gb İşlemcim ise AMD A107800 işlemciden alıp ekran kartına vermek istiyorum. Eğer mümkün ise yazarsanız sevinirim değilse ekran kartı ile uyumlu bir...
  10. Underground

Ekran Kartı alıcam1500 1700 arası öneriler.

Merhaba yeni bir ekran kartı alıcam fakat çok bütçem yok ve piyasada mining yüzünden ekran kartı yok 2.el almaktan korkuyorum herhangi bir sorun olurmu. Ayrıca bildiğiniz veya satığınız ekran kartı var ise 1500 1700 fiyat aralığında söylerseniz sevinirim hepinize iyi günler.
Geri