Undermuhamnm isimli üyenin son içerikleri

1. Undermuhamnm

Çözüldü✓ Yardım Psu Markası Öğrenemiyorum

bilader Allah için şunu bir temizle naptın çöplükten mi çıkardın kasayı şantiyede mi kullandın o şekilde ekran kartı takarsan ısıdan kapanır psu 1790113592 yapar
  2. Undermuhamnm

Çözüldü✓ ...

absürt bir durum gözükmüyor
  3. Undermuhamnm

RX 7600 Furmak Sonuçlari İyi mi? ?

dostum mecburlarda adamlar 6 ay seni thh ile uğraştırıcaklar
  4. Undermuhamnm

Kablosuz Şekilde 1000 Mbps İnternet Eve Nasıl Dağıtılır?

düşük gecikme ve 1gbps istiyorsan kablo kullancaksın hiç bir dağıtıcı sana kayıpsız vermez interneti
  5. Undermuhamnm

dostum o zaman sıcaklığı yerinde bir kart al ayrıca garantinin yardım edeceğini sanman komik en iyi ihtimalle bir sorunda thh başvurmak zorunda kalıcan en kötü 6 ay beklien
  6. Undermuhamnm

ben hep 2.el aldım başım ağrımadı 19k ya 6900xt alırsın ve 2.el de mining olduğunu düşündüren ne ayrıca mining extreme durumlar dışında karta olumsuz etkilemez extreme durumların yaşanacağı kartlarda 470-480-570-580 gibi mining in en popüler kartlarıdır
  7. Undermuhamnm

hotspotun 100 üstüne çıkmaması gerek bu modelde arkadaşın kartında anormallik var 1790092858 dostum iade et 2.el al 15k gözüküyor vatanda kart 15k ya ikinci elde 6800xt alırsın yada 3080ti
  8. Undermuhamnm

1gb İnternetim Var ama Steam O Kadar İndirmiyor

senin kullandığın ssd iyi değil ben imzadaki ssd ile bir sorun yaşamıyorum indirme yapsamda
  9. Undermuhamnm

muhtemelen windows kuruludur ssd sine başka şeylerde açıktır ondan dolayı bu kadar hız ayırabiliyordur steam e
  10. Undermuhamnm

hdd den dir zaten şuan 250mbps yakın bir hız alıyorsun yüksek ihtimal hdd hızından kaynaklı
  11. Undermuhamnm

RTX 3080 Hala Alınır mı

blower versiyon ise fan ses çıkartır buna hazırlıklı ol sıcaklık olarakta yüksek çalışır bende de 1080 in vardı ordan biliyorum
  12. Undermuhamnm

NZXT N9 X870e + 9800x3d İşlemci Yakma İddiaları — Sizce Alınır mı?

dostum bana kalırsa başka anakart al kullanıcı yorumları en önemlisi bios ile çözdük demişler ama hala şikayet var muhtemelen çözmeye çalışıp çözemediler Türkiye de garanti de sana yardımcı olmaz
  13. Undermuhamnm

Samsung Watch 8 Vs Huawei Gt7 Hangisi Alinir

samsung bildiğin telefon günlük şarj edeceksin eğer boyutu büyük olanı alırsan 2 günü çıkarabilir belki bataryan onun dışında samsung yedek telefon her şey yapılıyor telefonda ki huawei ise akıllı bir saat içine müzik atıp dinleyebiliyorsun wp den gelen mesaja cevap verme tahminimce kendi...
  14. Undermuhamnm

5060 Tı 8gb Lı Sistem mi? 9060xt 16 GB Lı Sistem mi?

bilader saçma sapan konuşma kafa bulandırmıyoruz sende olmuyor diye kimsede olmuyacak diye bir şey yok silent hill 2 oynarken ben rx 6600 ün 8gb vrami yetmiyordu ayrıca ben sistem öneriside yapmadım 8gb önermiyorum dedim
  15. Undermuhamnm

5060 Tı 8gb Lı Sistem mi? 9060xt 16 GB Lı Sistem mi?

8gb tercih etmenizi önermem şuan bile 1080p 8gb vramin yetmediği oyunlar var ayrıca 8gb vram de oyuna bağlı olarak doku kaliteside düşüyor 8gb ye sığmak için
Geri