bilader Allah için şunu bir temizle naptın çöplükten mi çıkardın kasayı şantiyede mi kullandın o şekilde ekran kartı takarsan ısıdan kapanır psu
1790113592
yapar
dostum o zaman sıcaklığı yerinde bir kart al ayrıca garantinin yardım edeceğini sanman komik en iyi ihtimalle bir sorunda thh başvurmak zorunda kalıcan en kötü 6 ay beklien
ben hep 2.el aldım başım ağrımadı 19k ya 6900xt alırsın ve 2.el de mining olduğunu düşündüren ne ayrıca mining extreme durumlar dışında karta olumsuz etkilemez extreme durumların yaşanacağı kartlarda 470-480-570-580 gibi mining in en popüler kartlarıdır
hotspotun 100 üstüne çıkmaması gerek bu modelde arkadaşın kartında anormallik var
1790092858
dostum iade et 2.el al 15k gözüküyor vatanda kart 15k ya ikinci elde 6800xt alırsın yada 3080ti
dostum bana kalırsa başka anakart al kullanıcı yorumları en önemlisi bios ile çözdük demişler ama hala şikayet var muhtemelen çözmeye çalışıp çözemediler Türkiye de garanti de sana yardımcı olmaz
samsung bildiğin telefon günlük şarj edeceksin eğer boyutu büyük olanı alırsan 2 günü çıkarabilir belki bataryan onun dışında samsung yedek telefon her şey yapılıyor telefonda ki huawei ise akıllı bir saat içine müzik atıp dinleyebiliyorsun wp den gelen mesaja cevap verme tahminimce kendi...
bilader saçma sapan konuşma kafa bulandırmıyoruz sende olmuyor diye kimsede olmuyacak diye bir şey yok silent hill 2 oynarken ben rx 6600 ün 8gb vrami yetmiyordu ayrıca ben sistem öneriside yapmadım 8gb önermiyorum dedim
8gb tercih etmenizi önermem şuan bile 1080p 8gb vramin yetmediği oyunlar var ayrıca 8gb vram de oyuna bağlı olarak doku kaliteside düşüyor 8gb ye sığmak için