Merhabalar. Hyperx cloud 3 kulaklığımda sesi açmaya başladıgımda kulaklıktan sağ ses vermeyi kesiyor. Sol da ise sıkıntı yok. Ses kartım yandıgı icin hyperxin kutuda verdiği kabloyu kullanıyorum. Sıkıntı tam olarak nedir??
GÜNCELLEME: kulakıgın arkasından sesi acınca cızırtı sesi geliyor ve...
Bugun pc yi her actıgımda cmd acılıp kapanıyor sonra beni frangpunk diye bir siteye atıyordu. Arastırdım bu bir oyunmuş. Steam kütüphanemde bile yok ama her google actıgımda bu siteye atıyor. Nasıl cozebilirim bu bir virüs mu?
İLk defa format atacağım ve internette usb siz format videolurunu gördüm. Acayip basit geldi. Bu yöntemle format atsam usb li den farkı oluyor mu veya herhangi bir zararı olur mu? ( format konusunda cahilim videoya da güvenemedim tam)
Rtx 4060 lı ve intel i5 10400F li bir sistemim söz konusu. Ancak artık i5 10400F beni yalnız bırakmaya başladı. Yetmiyor gibi hissettiriyor. Bende yeni işlemci almak istedim ancak anakartımında intel 10. nesiller haricinde yükseğinin takılmadığını öğrendim. Chatggpt bana 12-13 bin ( max) lira...
twichte Facecam açma isteğim olduğundan kamera şart. Ancak sektörün ne fiyatlarını ne de kalitesine hakimim :( . Anlayan varsa özelliklerini söyleyerek ucuz ve kullanışlı önerileri olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mousepad almayı planlıyorum aklımda 3 tane logitech marka var. Bunlardan sizce hangisini almak daha mantıklıdır veya sizin önerdiğiniz mousepad var mı? ( mouse: logitech superlight x pro 2 )
Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad
Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad...