Undone isimli üyenin son içerikleri

1. Undone

1600TL Mouse Önerisi

hocam aklımda Dareu a950gm modeli de var hangisi daha iyidir artıları eksileri nelerdir?
  2. Undone

1600TL Mouse Önerisi

Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim, claw tutuyorum, mousenin kablosuz olması ve scroll wheel ın uzun ömürlü olması iyi olur zira şu anki mousem steelseries prime ın scroll wheeli sıkıntılı. Öneri yapan herkese teşekkürler.
  3. Undone

Yardım Zamlar perişan etmeden RAM almak istiyorum

Hayır çünkü yapay zekaları için dev firmalar ramlerin stoklarını kuruttu çok uçuk fiyatlara gidiyor ramler, zam geldi bile geç kaldın. Piyasanın akıbetini bilmiyorum o yüzden al veya alma diye bir yönlendirme yapmayacağım.
  4. Undone

Yardım Zamlar perişan etmeden RAM almak istiyorum

O anakart ddr4 uyumlu değil tek seçeneğin ddr5
  5. Undone

Yardım İkea markus mu Zio fabrik mi ?

hawk fab kullanıyorum 1 sene oldu neredeyse ve zamanında yağlamasını yaparak kullandım, ses gıcırtı yok, rahatlık olarak oturma kısmı iyi ama bel yatığı ve boyun desteğini hiç beğenmedim, boyun desteğini çıkardım kullanmıyorum bel yastığını da baş kısmına sabitledim kafa yastığı olarak...
  6. Undone

3k bütçe mouse önerisi.

3000TL bütçem var gaming için fiyat/performans mouse arıyorum, kablolu olması önemli değil.
  7. Undone

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Kablosuz 3.599,00 TL 🔥🔥

kablolu versiyonunu 1 yıl kullandım ve kafa yerinden 2'ye ayrıldı, kablosuz versiyonu belki farklı olabilir.
  8. Undone

İ3 nasıl hızlandırılır?

hangi i3 tahmin mi ediyoz
  9. Undone

AULA F75 alınır mı ? kullanıcıların deneyimleri nasıl ?

bende ürünü uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum ama klavyenin tuşları ışık geçirmiyor yani karanlıkta klavyenin ışıklarını yaksan bile tuşları göremezsin, alıcaksan da aklında olsun
  10. Undone

LOL cpu ve gpu az kullanıyor

bende eskiden bunu yaşadım 144hz monitörüm var diye oyunu 144fps e sabitliyordum ve fps ler çok oynak oluyordu 200fps e sabitledim vsync kapattım tam ekran ve pencereli seçenekleriyle biraz oynadım çözüldü. Senin sorununun da lol yüzünden olduğunu düşünüyorum hali hazırda denemediysen bu...
  11. Undone

Donanım Arşiv 27.999 TL Bütçeli Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı Alınır mı ?

anakartı b650m yapmanın bir gereği yok zira sadece vga portu ekliyor geri kalan tüm özellikleri a620 ile çipsetine kadar aynı, yanında gelen ucuz 2 bakır borulu soğutucu stok fandan çok daha iyi performans veriyor ve 7600'e gayet yeterli daha kaliteli bir kule tipi soğutucu gereksiz olmuş, kasa...
  12. Undone

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Bugün soğutucu sipariş verirken 500tl olana katılmayı unutmuşum, siparişi verdikten sonra gidip katıldım ve desteğe 500tl cashbackin gelmediğini söyledim(keşke unuttuğumu söyleseydim) 2 saat sonra dönüş yaptılar zamanında katıldıysanız gelir dediler bende iade edip yeni iyzico hesabı ile tekrar...
  13. Undone

🔥İndirim S Wallet ile 4 Aylık Amazon Prime Üyeliği [ÜCRETSİZ]

Mevcut amazon üyeliğimi iptal ettim ve samsung un verdiği linkten girip kodu yazdığımda oldu, teşekkürler.
  14. Undone

iyzico keşfet ana sayfasında en üstte sırayla geçen dikdörtgen kısımda
  15. Undone

Ödeme yapar yapmaz 750 tl hesabına gelen var mı? Ona göre biraz bekliyeceğim gelmezse iade ediceğim.
Geri