Undreal02 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Çözüldü✓ Vergi İndirimli Tablet Alacağım IBAN Kimin Üstüne Olmazı Lazım ?

Üniversiteye bu yıl yeni başladım ve ders için vs. kullanmak için vergi indirimi kullarak tablet alacağım ama tableti alırken ve geri iadesini geri alırken ki iban bana ait olması zorunlu mu ? bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. U

vergi indirimli tablet önerisi

anladım yardımın için teşekür ederim
  3. U

lenovo tab m11 geçende baktım şimdi onu alsam vergi indirimi kaç tl olur ortalama
  4. U

yani bilgisayarım var zaten sadece ünide tableten takip etmek için almak istiyorum zaten ucuz bir şey alacam
  5. U

ne kadar indirim olur ortalama ?
  6. U

9500 tl altında tablet önerebilir misiniz ?Asıl amacım ders çalışmak. Kalemi olsun, düşük grafikli oyunları oynatsın tft mesela. Ve bu vergi indirimi ne kadar sürede geri yansıcak?
  7. U

JBL 520 BT mi alayım JBL 560 BT mi ?

Yeni kulaklık almak istiyorum, JBL markasının 560 BT ve 520 BT modelleri arasından birini alacağım. Aralarında ki fiyat farkı 100 TL ama hangisi daha iyi anlayamadım. Hangisini alayım sizce ?
  8. U

D-SMART internet cayma bedeli

D-Smart a 1 yıldan fazladır üyeyiz ve 2 yıllık anlaşma var. Türknet'e geçmeyi planlıyorum ama cayma bedeli kaç TL olur bilmiyorum. Cayma bedeli kaç TL olacağına nerden bakabilirim?
  9. U

Yurt dışından telefon getirmek

yani şuan telefonu alıp telefoncuda o işlemi 100 tl ye yaptırsam her şey yolunda mı olacak?
  10. U

Yurt dışından telefon getirmek

yurt dışından redmi note 11 pro alacağım ama imei sını kaç tl ye yaptırabilirim veya farklı bir yöntem var mı ? bilgilendirirseniz sevinirim. 1688319191 ,
  11. U

Devletin sattığı gümrükte takılı kalmış telefonlar alınır mı ?

nerede yapabilirim ve devlete göre resmimi 50-100 tl
  12. U

redmi note 11 proya bakar mısınız bide nerede yapabilirim bu işlemi
  13. U

redmi kaç tl bakar mısınız? yardımın ve ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Geri