Araştırma konusuna gelecek olursak, "bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" demişler. Günümüz teknoloji çağında artık araştırmak ve öğrenmek zor değil. En kötü karşılaştırma sitelerine bak ya da yapay zekaya sorarak ürünleri karşılaştır. Ürün aynı olsa zaten ben daha pahalı fiyata koyacak birisi...
Üründe taksit arıyorsan ya 2.el taksitle satış yapan firmalara bakacaksın ya da 0 ürünü taksitle alacaksın, burası bireysel satış yapan kişiler için olan bir platform ve bende bireysel bir kullanıcıyım.
Dediğin oranı %15 olarak zaten uygulamışım ürünüme ama, senin bütçen yetmiyor diye fiyatı...
Farklı olduğuna dair görsel ekledim, bende ki modelde kumandalı kontrolcü ve tüm anakartlara entegre özelliği var, senin attığın modelde yok, harici kontrolcü ile kontrol etmen vs gerekiyor RGB aydınlatmasını. Şu araştırma işini biraz düzgün yapın lütfen :) Haklı çıkmak için kontrol etmeden link...
Attığın linkte bulunan satışta ki ürünlere tıkla farklı model olduğunu göreceksin. Bu bir alt modeli, benim ürünün tam sürümünü ya da model numarasını yazarsan doğru fiyatı görebilirsin...
Artık ne ucuz ki hocam, sıfır fiyatına göre 2 aylık ürünü iyi fiyata koyduğumu düşünüyorum ama, illa bu fiyata satılacak diye bir kural yok tabii ki. Tüm tekliflere açığım, pazarlık payı var diye belirttim fiyata çok takılmaya gerek yok :)
- Ürünü 04/08/2024 tarihinde satın aldım ve hiçbir sorunu bulunmuyor.
- Garanti, kutu(tüm aksesuarlar) ve fatura mevcut.
- Bu fiyatta ve seviyede bulabileceğiniz en sağlam, kaliteli markadır.
- Borçlarım nedeniyle satıyorum.
- Hiçbir kusuru ya da sorunu bulunmuyor.
- Takas düşünmüyorum, bu...
- Tüm parçalar İtopya faturalıdır, kutu, aksesuar ve garantileri mevcuttur.
- Tüm ürünler 04.10.2024 tarihinde (sıvı soğutma hariç) alındı.
- Herhangi bir sorunu bulunan parça yok, tertemiz ilk gün ki kondisyonunda duruyor.
- Artic Mx-4 ve Coolermaster Mastergel Pro termal macunları yanında...
- Ürünü 10/07/2025 tarihinde İtopya üzerinden satın aldım ve herhangi bir sorunu bulunmuyor.
- Yakın zamanda işim gereği Intel işlemciye geçeceğim için satıyorum ve daha güçlü bir modele geçeceğim, bu yüzden satıyorum.
- Soğutma performansı harika, ilk defa bu markayı deneme fırsatı buldum ve...