Nasıl hocam indirim dün tandem OLED siparişi verdim 2k 280 hzlik siparişi iptal edip downgrade etmeye değer mi? aradaki fiyat farkı ve 40 hz fark rekabetçide kendini çok hissettirir mi?
Hocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.
Amazondan dün 26.000e 9 taksitle sipariş verdim iptal edip bin tl indirimle tekrar sipariş verecektim ancak stok kalmamış :(
1762793165
Sipariş iptal edildiği anda tekrar stoğa düşüyor mu hemen bilgisi olan var mı?
Öyle de fiyatı hiç uygun değil maalesef şu an tomahawkların. Beklemem lazım kasım indirimlerini ama bu ülkede hiçbir şey belli olmuyor. 13.800e x870 aorus elite sipariş edip geçtim artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.
pazarlama tekniği için paralel faz değeri ve güç aşamaları olarak belirtilmiş hocam. Ürün 6+2+2 şeklinde vrm fazına sahip diyebiliriz. Ama işte şöyle bir durum var her şey vrm faz sayısından ibaret değil maalesef. Soğutma bloğunun boyutu ve termal pedlerin kalitesi de fark ediyor. Kafam rahat...
Hocam çok güzel önermişsiniz ramleri hynix çipli öğrendiğim gibi düşünmeden siparişini verdim. Bu ram fiyatları neden bir anda böyle yükseldi acaba bir fikriniz var mı. Bir de neden tomahawklar hocam?