UniqueMort isimli üyenin son içerikleri

1. U

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

2 adet almak mantikli hocam yerin varsa ayni soruyu sordum :D
  2. U

🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

2 tane f80 mi yoksa bundan mi almak mantikli cozemedim? yerim var
  3. U

Bilgisayar Masamı Nasıl Kaplarım?

Siyah masalar genel olarak çok estetik duruyor bence siyah kapla ya da karbonfiber kaplamalara da bakabilirsin. hepsiburada veya trendyolda masa ölçülerine göre arama yap orada çıkar
  4. U

2k 27inç IPS monitör tavsiyesi

Curved VA panellerde isik sizmasi olmuyor mu
  5. U

Öneri 60-70k Ofis için pili uzun laptop önerisi

Öneri için teşekkür ediyorum. Bilgisayarı vereceğim adamlar Windows olsun istiyor. Sanırım 25-30k'ya laptop alıp 2tb ssd takacağım
  6. U

Microsoft uygulamaları, günlük kullanım, e-defter vs.
  7. U

var mı bir önerin araştırdım fakat istediğim özellikte bir laptop bulamadım 1777288949 Bu bütçemi aşıyor hocam. Var mı daha ucuz bir önerin. OLED olmasına gerek yok. ekstra monitörüm var
  8. U

Ofis için 2 adet laptop alacağım. Bütçem maksimum 140.000 TL. Daha ucuza getirebilirsem benim için daha iyi olur. İşlemci ve ekran kartı orta seviye olabilir. 1-2 TB SSD, yüksek ram ve batarya ömrü önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  9. U

Yardım Wraith Mouseler/Klavyeler Alınır Mı?

Forumdaki bir arkadaşın da dediği gibi satış sonrası hizmeti her firma yapamıyor. Wraith yapamayan firmalardan bir tanesi. Uzak durmanı öneririm.
  10. U

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9850x3D Tray işlemci N11'de 23.300 TL !!!! KOŞUN

1000TL kupon bende de var 22340 a geliyo 1000 adet ile sinirli
  11. U

Süperlight 2c den daha iyi mouse var mı ?

Switchleri hariç muazzam bir mouse. Kaplaması,hafifliği,yapısı çok güzel ama tam fingertip için değil bence. Farklı alternatiflere bakılabilir. Vatan'a gidip G Pro X 2'yi deneyimlesen çok iyi olur. 1774991165 MCHOSE L7 Ultra veya MCHOSE L7 Ultra+ fingertip ve claw icin tasarlanmis mouselar...
  12. U

Atk blazing sky x1 v2 ultimate 2.0 aldım iyi mi?

evet beyaz rengini almistim
  13. U

Atk blazing sky x1 v2 ultimate 2.0 aldım iyi mi?

Bende vardı switchlere alışamadığım için sattım hocam. Switchleri dışında gayet güzel bir mouse
Geri