UniqueMort isimli üyenin son içerikleri

1. U

Çözüldü✓ Hi75c Pro Klavyeyi Parçalarına Ayıramıyorum

Toplam 6 tane vida var hocam, hepsini bulup söktüm. dakika 6.15 te gösteriyor. Çözüm bulamazsam garantiye yollayacağım veya bir bilgisayarcıya söktürebilirsem sorunu hallederim gibi 1785090470 gerek kalmadı üst plakayı alt plakadan ayırayım diye bastırırken sorunu çözdüm artık Z tuşu çalışıyor 😁
  2. U

çözümü var mıdır
  3. U

nasil yani hocam klavye hotswapta konuyla ne alakasi var onu anlamadim 1785082955 evet söktüm olmuyo halen
  4. U

'Z' tuşunu ileri doğru ittirip basınca çalışıyor. Normal bastığım zaman çalışmıyor. İçini açıp soketlerini kontrol edeceğim, fakat vidalarını sökmeme rağmen üst plakayı alt plakadan ayıramadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. U

Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi

ssteki oyunlari bitirdin mi peki
  6. U

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu İndirim ile 835₺

Ödeme anına git hocam oradan adresini seç, seçtikten sonra kodu tekrar gir bu sefer oluyor
  7. U

5080 Toplama Sistem Önerisi

Hocam, modelden modele göre değişiyordur, bilmiyorum; fakat Eylül 2025'ten beri Colorful igame 5080 kullanıyorum. Bendekinde CW sorunu yok; gaming gecesinden 56k'ya almıştım. Geçen 70k'ya düştü. Karttan aşırı memnunum. Değişmeyen pembe bir görseli siyah sistemde güzel görünüyor
  8. U

Yardım Bufferbloat testinde A+ aliyorum ama Low Latency Gaming kısmında ünlem var

Hocam ethernet ile mi kullanıyosun interneti
  9. U

Yardım Bufferbloat testinde A+ aliyorum ama Low Latency Gaming kısmında ünlem var

Türkcell'in interneti bu aralar hiç stabil değil. Şikayetvar'da sürekli konular açılmış. Taahhüt bitsin, direkt değişcem bence sen de değiş hocam, pingi dert ediyosan. Turkcell'den önce Vodafone kullanıyordum. 23 ping sabit alıyordum. turknet yoksa oturdugun konumda sanirim en iyisi turk telekom...
  10. U

Çözemedim hocam ama yurtdışı testi olduğu için öyle olabilirmiş. Bir de şunu farkettim arkadaşım türk telekom kullanıyor 16 ping alıyor ben turkcell kullanıyorum 33 ping alıyorum. sende mi turkcell kullanıyosun
  11. U

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

ben XDA japonca keycapsler ile kullaniyorum dedigin gibi bana da dusuk gelmisti XDA profil oneririm hem tok yapiyor sesi hem de yukseltiyor
Geri