Lise öğrencisiyim, şu anda iPad Air M1 kullanıyorum. Acaba bunu satıp yeni çıkan mac mini ye mi geçsem. Nerdeyse tableti satıp mac le beraber monitör alabilirim. Gelecekte bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum. Sizce?
Benim oyun oynadığım tek cihaz iPad ve şuan kütüphanem bu şekilde. Death stranding ve hades e odaklı gidiyorum. Onun dışında emülatörlerlede oyun bitirdim baya
1729282719
Bu ülkede oyun oynuyorum denilince akla boktan mobil oyunların gelmesi çok üzücü. Bu mobil oyun sektörü az gelişmiş olsaydı belki oyun kültürümüz daha iyi olurdu.Lan çevrede oyun konuşcak insan yok ya pubg mobile ya brawl stars yada başka saçma sapan mobil oyunlar.
Bilgisayarım yada konsolum yok. Sadece iPad Air’ım var. İos ta şu anda 3 tane resident evil oyunu var, fiyatlarıda şu:
Re4 remake 1250tl
Re7 490tl
Re village 830tl
Sizce bu oyunlardan hangisini almalıyım? Re 4 fiyatına 7. ve 8. i oyunmu? Yoksa ilk öne 4 remake’imi oynamalıyım? İlk defa resident...
iPad air M1 kullanıyorum. 2026 ya kadar da garantisi var. sürekli kafamdan jailbreak atmak geçiyor. iPad’imde nintendo gamecube, wii, ps2 oyunlarını çalıştırmak ve cihazıma birkaç özelleştirme yapmak için. Konuda bilgisi olan biri lütfen bana uzun uzun bu süreci anlatabilirmi? Avantajları ve...
iPhone ve iPad lere emulatorler geldi biliyorsunuz. Delta, retroarch gibi. Hatta artık resmi bir windows emulatoru bile geldi. Denedim ve sonuç tamamen rezalet windows 7 kurdum ve kurmak 2 saatimi aldı. Masaüstüne geçtiğimde ise hiç bir işlem yapamadım. çünkü inanılmaz yavaş ve sürekli çöküyor...