Selamunaleyküm. Arkadaşın dediği gibi ikisi çok ayrı şeylere hizmet eden cihazlar. Bilgasayar birçok şeye yarıyor, scooter ulaşım anlamında çok kolaylık sağlayabiliyor. Tercihinizi kendiniz yaparsanız daha detaylı cevap verilebilir. Bilgasayar bugün işe yaramaz, yarın çok lazım olabilir.
Selamunaleyküm. Onvo 12x plus ile yokuşlarda ve konfor olarak sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum, koltuklu olarak da satılıyor. Allah korusun, otoban fazlasıyla riskli.
Yani biriniz 3 5 yazdı, 3.5 mu 3 5 mi belli değil, soruyorum cevap yok, hangi parça nasıl 3 5 ediyor? Biriniz de 5 bile fazla diyip gidiyor. 5 fazla zaten de kaça gider, cevap yok. Yazdıklarınız bana bir şey katmadı arkadaşlar haberiniz olsun. Keşke bir şeyler katacak öğretecek şeyler yazsaydınız.
Monitör 21.5 inç. Modeli yazarak görebilirsiniz. LED bir monitör. Yanında kablosuz klavye, fare ve Logitech hoparlör vermeyi de düşünüyorum. Klavye platoon, fare de Logitech olabilir ama eski küçük kablosuz bir fare. Hepsi toplamda kaç TL'ye satılabilir sizce?