Unknown Artist isimli üyenin son içerikleri

1. Unknown Artist

Yardım GALAX GeForce RTX 5070 Ti 2 Fanlı Alınır mı?

Günceldir.... Bilgilerinize talibim.
  2. Unknown Artist

Yardım GALAX GeForce RTX 5070 Ti 2 Fanlı Alınır mı?

Arkadaşlar Merhaba, Aşağıda belirttiğim ekran kartı sizce alınır mı? İşlemcim 13400F darboğaz olur mu yoksa düz 5070 mi almalıyım? Bir de 2 fanlı oluşu soru işareti yarattı ama kart hakkındaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim. Beyaz tercihim bu arada. Galax 5070ti Link
  3. Unknown Artist

🔥İndirim 🔥GALAX GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı Beyaz (40.999TL)🔥

Hocam teşekkür ederim, kafamda soru işareti kalmadı.
  4. Unknown Artist

🔥İndirim 🔥GALAX GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı Beyaz (40.999TL)🔥

Ben 3 yıldır Galax kullanıyorum, ilk günkü gibi çalışıyor. Fakat bu model için ısınma olur mu olmaz mı bilemedim. Super serisini bekliyorum 5070 super mi yoksa bu mu arasında kaldım. Bu arada hepsiburada, trendyol ve idefixte taksitli satış mevcut az bir farkla. Sizce 5070 super beklenmeli mi...
  5. Unknown Artist

❌İndirim Bitti! Xiaomi TV A 55 2026 120 Hz Gameboost TV 19899₺

Herkes TV'yi kurduramamaktan şikayetçi. Kendimiz kurduğumuzda olası bir hata tespitinde iade yapabiliyor muyuz? Sıkıntılı bir süreç. Yoksa tam F/P.
  6. Unknown Artist

BOSCH SIRT ÇANTASI 137₺

Matkap ve matkap uçlarını koymak için aldım gayet işimi gördü. 137 TL'ye üzerinde bosch yazan basit bir çanta bu fiyata alınır arkadaşlar.
  7. Unknown Artist

🔥İndirim GALAX RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC 28.999₺

Arkadaşlar marka ile ilgili şüphesi olan varsa hiç tereddüt etmesin. 4 yıl oldu 3060ti white modelini hala ilk günkü gibi kullanıyorum. 5070 SUPER modeli çıkınca yine galax alacağım. İnşallah tabi fiyatı uygun olur o günler geldiğinde.
  8. Unknown Artist

FSP Kasa içindeki PSU Markasını Öğrenme

Hocam merhabalar bir sonuca ulaşabildiniz mi? Amazondan soru da soramıyorum ki satıcıya :D
  9. Unknown Artist

Hocam teşekkürler cevap için fakat hydro K modelinde ATX 3.1 özelliğini göremedim. Herhangi bir örnek link atabilir misiniz?
  10. Unknown Artist

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıdaki linkte yer alan kasanın PSU markası bilgisine ulaşamadım. GEN5 ve ATX 3.1 diyor fakat detaya ulaşamadım. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı? Bunu nasıl öğrenebiliriz? Amazon Link
  11. Unknown Artist

🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

Kesinlikle, 5070 super bekliyorum ya.
  12. Unknown Artist

🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

Arkadaşlar, elimde s24 plus var. Üzerine 20k koyup bunu almaya değer mi sizce?
  13. Unknown Artist

HB Mercusys Routerler 700-900 TL arası 3 taksit

Hocam Merhabalar, Bahsettiğiniz olayı yapmaya çalıştım. Daha doğrusu modem vestiyerin içine kuruldu benim 2li mesh sistemi aldım HALO mercusys marka fakat onları router olarak mı yoksa genişletici olarak mı kullanacağım hangisinde daha iyi performans alabilirim? Bir de ben memnunum her yerde...
  14. Unknown Artist

❌İndirim Bitti! KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

Bu fiyat hatası olabilir mi? İmkansız gibi duruyor.
  15. Unknown Artist

❌İndirim Bitti! 8.999₺ Samsung Odyssey G5 32'' IPS 180 HZ 2K Pivot

Hocam panel ile alakalı sorun yaşamadım. Hatta 2 kere taşındım biraz hırpalandı monitör yanlışlıkla yine de ilk günkü gibi.
Geri