Arkadaşlar Merhaba,
Aşağıda belirttiğim ekran kartı sizce alınır mı? İşlemcim 13400F darboğaz olur mu yoksa düz 5070 mi almalıyım?
Bir de 2 fanlı oluşu soru işareti yarattı ama kart hakkındaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
Beyaz tercihim bu arada.
Galax 5070ti Link
Ben 3 yıldır Galax kullanıyorum, ilk günkü gibi çalışıyor. Fakat bu model için ısınma olur mu olmaz mı bilemedim. Super serisini bekliyorum 5070 super mi yoksa bu mu arasında kaldım.
Bu arada hepsiburada, trendyol ve idefixte taksitli satış mevcut az bir farkla.
Sizce 5070 super beklenmeli mi...
Arkadaşlar marka ile ilgili şüphesi olan varsa hiç tereddüt etmesin. 4 yıl oldu 3060ti white modelini hala ilk günkü gibi kullanıyorum. 5070 SUPER modeli çıkınca yine galax alacağım. İnşallah tabi fiyatı uygun olur o günler geldiğinde.
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıdaki linkte yer alan kasanın PSU markası bilgisine ulaşamadım. GEN5 ve ATX 3.1 diyor fakat detaya ulaşamadım. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı? Bunu nasıl öğrenebiliriz?
Amazon Link
Hocam Merhabalar,
Bahsettiğiniz olayı yapmaya çalıştım. Daha doğrusu modem vestiyerin içine kuruldu benim 2li mesh sistemi aldım HALO mercusys marka fakat onları router olarak mı yoksa genişletici olarak mı kullanacağım hangisinde daha iyi performans alabilirim?
Bir de ben memnunum her yerde...