unknownexe isimli üyenin son içerikleri

1. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

ortadakileri çıkardım . denge problemi olmaya başladı ve sürtünme daha çok arttı
  2. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

tamamdır hocam sağolasın
  3. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

hiç bi fikrim yok hocam ilk defa stakes kullanıyorum . orjinal stakezler bu şekilde 1760059896 ayriyetten eskiden steelseries qck+ kontrol mouse pad kullanıyordum. mouse aldığımda Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad aldım ve buda %50 Control %50 Speed Hybrid Yüzey ondanda kaynaklı bana...
  4. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

hocam şuankileri çıkarırsam çöp olucak çıkardıklarım. tekrardan yapıştırılmıyor maalesef ama çözüm olucaksa yenilerini yapıştırabilirim sağ üst ve sol üst kısmına
  5. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

orta kısmında bi sürtünme oluyor hocam 1760058547 10 gündür bu ürünleri kullanıyorum ve iadelerini yapsam mı diye düşünmüyor değilim açıkcası :D
  6. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

orta kısımda sol ve sağdakileri yapıştırmadan önce yine denge problemi oluyordu . bende bu yüzden yapıştırdım zaten . hangilerini çıkarmamı önerirsin hepsini çıkarıp yenilerinide takabilirim eğer konumları yanlış ise
  7. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

bu şekilde yapıştırdım fotoğraf bana ait. ilk başta 4 tane yapıştırmıştım üst kenarlara ve alt kenarlara ama sensörün etrafındaki orjinal skatesi çıkarmamıştım denge problemi oluyor gibi geldi bana bende bu şekilde yapmayı denedim fakat aşırı hızlı oldu bu seferde
  8. unknownexe

Scyrox V6 Mouse Skates

Merhabalar arkadaşlar. Scyrox V6 8K Wireless Mouse ve ESPTiger ICE V2 Mouse Skates-Universal Dot stakes satın aldım ve stakeslerin nasıl doğru takılıcağını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Geri