unknxwnroot isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım yazılım ve bilgisayar mühendisliği için laptop

Merhabalar, oyun oynamıyorum okulda kullanabileceğim pili 5-6 saat gidecek chrome sekmeler arası kasmayacak film açabilecek, vscode vs kodları çalıştırırken kasmayacak uygun fiyatlı bir laptop arıyorum fiyatım 10-15k monster huma ve huawei matebook d15 arasında kaldım sizce hangisi monster iş...
  2. U

acer nitro serisi 3060 5 5600h

kayseride yaşamıyorum maalesef 2.ele de çok güvenim yok
  3. U

acer nitro serisi 3060 5 5600h

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qbcey-005-p-HBCV00000I8S7S bunu önerir misiniz bütçem bu kadar
  4. U

bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

Şöyle bir laptop var çok öneriliyor sizce alınmalı mı ? https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/cea0ee23-86a5-4c04-b7fc-6094216d0282?is_retargeting=true&shortlink=k8r7znbb&c=affiliate&af_ad=15000-20000tl_laptoplar_9.8.2022&pid=sosyal_medya&af_adset=inf-1dvvvfop288a4&af_force_deeplink=true...
  5. U

Oyuncu Laptop hakkında

EXCALİBUR G770 İ7 11800H RTX 3050 Tİ şuan 0 fiyatı 18-19bin civarında https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g770-1180-bel0a-b-intel-core-i7-11800h-16gb-500gb-ssd-rtx3050ti-windows-11-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001D5MRC sizce laptop alınır mı yazılım ve tasarım için...
  6. U

Bilgisayar mühendisliği,Oyun yapımı,photoshop oyun oynama için laptop önerisi

Merhabalar 10-20bin arası bir bütçem var laptop arıyorum, nelere dikkat etmeliyim 3050 ile 1650 ekran kartı arasındaki fark ne ve neden 3050 ile 1650 aynı fiyat çözemedim. Varsa öneriniz bekliyorum isteklerim : 1. 16 GB Ram 2. Pil ömrü fazla olmalı 3. Güçlü bir işlemci 4. Genelde film ve video...
  7. U

Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar tavsiyesi

Merhabalar, Bilgisayar mühendisliği için sistem tavsiyesi istiyorum, donanıma çok hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim. Genellikle c#,py gibi programları kullanıyorum, küçük çaplı play store oyunları yapabilirim. Photoshop,ai ile ilgileniyorum, onları kullanırken kasacak veya...
  8. U

Gaziantep Vakıf üniversitesi vs Isparta,düzce taşra universiteler CENG

Haklısınız hocam, teşekkürler tavsiyeniz için aile yanında vakıf üniversitesi seçtim
  9. U

bilgisayar mühendisliği hocam
  10. U

Merhabalar, Sizce Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Universitesi var, ailemin yaşadığı yer bu tarafta %50 burslu okumak mı yoksa ısparta,düzce gibi şehirlerde devlet universitelerinde mi okumak. Universitenin yıllığı 34bin₺'e geliyor. İş istihdamı, ingilizce olması vs. bir çok özelliği var...
  11. U

Düzce Bilgisayar mühendisliği vs Isparta Bilgisayar mühendisliği

Merhabalar, Tercih döneminin sonuna geldim, bilgisayar mühendisliği istiyorum sıralamamam 81.788 Isparta Süleyman Demirel Universite 93bin civarında fakat universiteyle alakalaı sürekli kötü yorum aldım hiç öneren olmadı. 2. Bugün rastgele gezinirken düzceyi gördüm 105bin ...
  12. U

Bilgisayar mühendisliği,oyun,tasarım için laptop önerisi

sizce ryzen 5500 u mu yoksa intel mi
  13. U

Bilgisayar mühendisliği,oyun,tasarım için laptop önerisi

Merhabalar, Bu sene üniversiteye gideceğim, hem yazılım uygulamaları ve editörlerde sorun çıkarmayacak hem de photoshop,ai gibi programları açıcak uygun bir laptop arıyorum, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Bayadır araştırıyorum şu bilgisayar uygun ve kaliteli olarak gözüme çarptı ...
  14. U

yks tercih obp hakkında

düşmez
  15. U

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi CENG

@Kontfire hocam biraz daha açıklayabilir misiniz. Baya araştırdım yani en sonunda kapım ıspartaya çıkıyor, karabük çok küçük oturduğum yerden otobüs bile gitmiyor. Ispartanın hiç mi elle tutulacak yanı yok bilgisayar için öven arkadaşlar da var kötü diyenler de
Geri