UnlegitPanda isimli üyenin son içerikleri

1. UnlegitPanda

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

MP3 kullanabilirsin, getirdiğin kitapları bölük komutanına imzalatman gerekiyor.
  2. UnlegitPanda

Yardım Aula F87PRO nasıl sarj ediliyor?

Bağladım ancak şarjı gösteren led hâla kırmızı.
  3. UnlegitPanda

Yardım Aula F87PRO nasıl sarj ediliyor?

Klavyeyi aldım, şarjı bitti ve nasıl şarj edeceğimi çözemedim.
  4. UnlegitPanda

HAMYO bölüm seçme mantığı.

Her bölümden belli sınıflar çıkıyor, hava kuvvetleri için hangi bölümden hangi sınıf çıktığını bilmiyorum.
  5. UnlegitPanda

Cs2 4:3 den alt+tab atınca driverlar siliniyor

Bazı oyunlarda bana da ayni sorun oluyor kart 6700xt
  6. UnlegitPanda

(fishao)Bu oyunu önceden oynadınızmı? sizce tekrar açılır mı?

Sahilde balık tutardım, koşu ayakkabım vardı ve canavar balık tutuyorduk. Evime dekorasyon yapardım, interneti kesip skinimi değiştirirdim. Eski günlerrr
  7. UnlegitPanda

Asker Olmak Mantıklı mı

gidip gelici bir adamdan dolayı okulu kötülemenden hoşlanmadım, sen daha fiziki zorluk görmeden zihinselde bırakmışsın o yüzden konuyu uzatmaya gerek yok.
  8. UnlegitPanda

Asker Olmak Mantıklı mı

Ben de senin olayına gülüyorum komutan sana takmış, böyle şeyler olması normal, o adam gün gelicek sana git öl diyecek gün gelicek sana küfür edicek. Sen daha okulu görmemişsin dostum.
  9. UnlegitPanda

Asker Olmak Mantıklı mı

Dediğin şeyleri ben de yaşadım, komutanlara sövmediğimiz bir gün olmuyor ama işin temeli bu zaten adamlar psikolojisi bozuk tipler eğer ben bunları kaldıramıyorum diyorsan başka seçeneğin yok.
  10. UnlegitPanda

Asker Olmak Mantıklı mı

Garip bir düşünce olmuş, bahsettiğin yeri bildiğimi düşünüyorum, burada karşılaştığı muamelelere rağmen okulu ve vatanını seven bir sürü insan var. Bazı insanlar en ufak şeyleri bile kaldıramaz ve bırakır bazılarına yaşam tarzı uygun gelmez nefret besler.
  11. UnlegitPanda

21 Yaşında Hayata Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum

İnsan hayatı bu bir yerde tutunmak lazım, kimi ne zaman nerede tutacağı belli olmuyor. Ben 17 yaşımda askeri okula başladım daha 20 olmadan asgari ücrerin 2-3 katını alıyorum. Asla pes etme neyin ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz ve kader denemeyenlere yardım etmez.
  12. UnlegitPanda

Başlangıç için 250CC motor önerisi

Sıfırı var mı piyasada ben göremedim.
  13. UnlegitPanda

125 CC yi alıp sıkılacağımı düşünüyorum, fiziksel olarak iyiyim kanımda pek hızlı değil. Öneriniz var mı?
  14. UnlegitPanda

18 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitiriyorum. Motora başlamak istiyorum ve 250CC düşünüyorum. Göze güzel gelen sıfır motor arıyorum. Bütçem 170K
  15. UnlegitPanda

Teknik Resim Hakkında

SolidWorksten yapabilirsin
Geri