Ünsal74 isimli üyenin son içerikleri

1. Ü

70-80 arası pc toplama.

70-80 bütçem var sistem önerileriniz bekliyorum pc bileşenlerinden fazla anlamıyorum. Oynadığım oyun tarzları fc26 steam pubg bf1 vs tarzı oyunlar
  2. Ü

60k pc onerisi yaparmisin

Uatam bende pc’den fazla anlamıyorum 60k falan bütcem var 4070ti olan sistemlere bakıyorum 60k’lık pcde ryzen57600 kullanıyorlar bana az geliyor sivi soğutma olmuyor 16 gb ram takıyolar hazır sistemlerde az değilmi özellikler
  3. Ü

50-60K arası 4070ti’lı sistem arıyorum

50-60k arası pc almayı düşünüyorum 4070ti lı sistem öneride fikirde bulunabilecek varmı fazla bilgim yok pc hakkında
  4. Ü

Hayırlı günler pc için tavsiyenize ihtiyacım var

Arkadaşlar 22-23 yaşındayım çocukluğumdan bu yana hep güzel bi bilgisayarım olsun istemişimdir nasipse almayı düşünüyorum 50 taş çatlasın 55k bütcem var bana ne önerirsiniz hazır siztem olarak fazla bilgisay donanımlarıyla bilgim yok ama 4070Tİ olan bi pc önerirseniz sevinirim uzun yıllar yüksek...
  5. Ü

Ryzen 5 5600 80-90 Derece Oluyor Soğutucu Önerisi

Kardeşim sorduğun sorunun ile pek alakası yok ama bende r5 5600 lü sistem lsmayı düşünüyorum sistemin nedir neden bu kadar çok ısınıyor
  6. Ü

Bilgisayardan çok anlamıyorum 20-22K sistem önerisi

Ama ne yazıkki alamıyorum hocam pchocasının bu sistem ile çektiği videodaki yorumları okudum alanları kasada titreme oluyormuş site güvenilir değil diyolar bilmiyorum montajı iyi olmuyormuş kablolama kötüymüş vsvs şeyler söylüyorlar
  7. Ü

Sistem alacağım Pckolik sayfası güvenilir mi?

Ama ustam alan kişinin yorumunu okuyorum işçilikleri çok kötüymüş açma kapama düğmesiyle reset rest düğmesiyle de pc açıp kapanıyormuş gatura yokmuş kargo takibi yokmuş açılırken kasa titriyormuş o açıdan işte yoksa benim içim gidiyor şuan sipariş vermek istiyorum bu sebeplerden veremiyorum içim...
  8. Ü

Ya adam pazrlık yapıp sistemi bize sunuyor ama adamların işliğini ilgisini alakasını bilmiyordurki hocma itopya İncehesap gibi sitelerde de 3070ti ekran kartlı sistemi 21bin tl'ye bulamayız ki 😂
  9. Ü

Valla sistemi alan kişilerin yorumlarını okudum hep mağduruiyet ne kadar için gtisede pc'yi güvensizlik nedeniyle almayacağım. Kasanın açma kapama düğmelerini anakarttan ters bağlamışlar kasa titriyormuş falan fistan
  10. Ü

Arkadaşlar pckolik sayfasından https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Bu sistemi alacağım pchocası'nın çektiği videoyu gördüm forumdan abilerim kardeşlerim bu sistemi öok önerdiler sipariş vereceğim fakat ama herkes site hakkında sistem aldım gelmedi arızalı...
  11. Ü

Peki pckolik sitesi güvenilir mi bu siteden alıcamda
  12. Ü

Story mod derken? Pek anlamıyorum da
  13. Ü

Pckolik sitesinden sipariş edicem hazır sistemi güvenilirdir dimi? 1678086057 Uzun vadeden kastın kaç yıl gibi bir vade
  14. Ü

3070ti ryzen 5600'ü dar boğaz yapmaz dimi
  15. Ü

Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Niye ustam bende de 5600 var pek anlamıyorum pcden sıvı soğutma takılmıyor mu zararlı mı oluyor
Geri