UnsatisfiedEmir isimli üyenin son içerikleri

1. U

AMD Ryzen 9 9950X 'e uygun işlemci soğutucusu hangisi

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6611 biraz bütçe yükseltip buna bak hocam
  2. U

Yeni pc aldım psu 80+ değil değişmeli miyim

Belli bir para yatırmışsın işini garantiye alman iyi olacaktır
  3. U

Yardım Wraith W1 Wireless Mouse Hakkındaki Düşünceleriniz?

3.5k cok 2.7-2.8 civarina lıkır lıkır gider
  4. U

M2 SSD'ler hakkında soru

Teşekkür ederim hocam 1767697336 Teşekkür ederim hocam
  5. U

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi (Bütçe: 70-75K)

Ram Fiyatları çok uçuk bi hal aldığı için 16Gb düşünülebilir ama ileriye dönük isteniliyosa kesinlikle 32Gb ram lazım bilindik ram firmalarından ucuza kapatırsan 10 numara sistem olur benim de aynı sistem :D ama ben yazın 40kya almıştım.
  6. U

M2 SSD'ler hakkında soru

Sağlıklı olur mu öyle ben de öyle düşünüyordum da bazıları soğutma sorunları oluyor felan diyorlar
  7. U

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi (Bütçe: 70-75K)

5 7500F iyi bir hava soğutmayla zaten max 70-75 derecede takılıyor eğer sıvı soğutma takıntınız yok ise hava soğutma mantıklı olur. Sıvı soğutma uzun kullanımda daha çok sorun yaratabiliyor ileriye dönük olması için hava tercih edebilirsiniz.
  8. U

M2 SSD'ler hakkında soru

Anakartımda 1 tane M2 SSD girişi var fakat ileri zamanda bir tane daha takmak istesem bunun için sağlıklı bir aparat veya parça var mıdır yoksa şuan eldekini satıp 1TB ise 2TB almam mı gerekli?
  9. U

Bilgisayarın açılışında yaşanan sorun

Merhaba, bilgisayar masaüstü ve start verdiğimde tüm RGB'ler ve dahilindkei fanlar çalışıyor yaklaşık 4-5 saniye geçiyor ekrana Display-Port Yazısı geldikten sonra kapatıyor ardından tekrar kasadan açma tuşuna basınca bilgisayar sorunsuz açılıyor 750W Psu 80+ Bronze sertifikası var ve sistem max...
  10. U

TT Fiber Çekildi sizce hangisi mantıklı

Teşekkür ederim.
  11. U

Teşekkür ederim.
  12. U

TT Fiber Çekildi sizce hangisi mantıklı

Fiber çekildikten sonra taahütün bitmesi üzerine bize teklifler yapıldı 200mbps ile 500 arası 100tl 500mbps ile 1000mbps arasında da 100tl fark ediyor sizce hangisi mantıklı 1000mbps abartıldığı kadar iyi mi bunu merak ettim yoksa 500,200 den oyun oynayıp film izleyen bir kullanıcı için yeterli...
  13. U

depolamadaki sorunu nasıl inceleyebilirim bi uygulaması var mı ssd sağlıklı mı diye bakmak için
  14. U

Bilgisayarımı arada açtığımda öncelikle fanlar 2-3 saniye dönüyor Windows ekranı gelince kapanıyor bidaha marş verdiğimde tamamen açılıyor bu arada yaşanıyor statik elektrik vb bir şey olabilir mi bilgisi olan ?
  15. U

Klavye Önerisi CS2 (fps oyunları için)

3-3.5k bandında dolanacak klavye önerisi var mıdır klavyelerden pek anlamıyorum.
Geri