arkadaşlar pc toplayacağım yaklaşık 50k bütçem var şöyle bir oem pc buldum
https://www.incehesap.com/ser-ce-oem-paket-fiyati-35558/
sizce iyi mi alınır mı? tek tek topladım fakat bütçemi her halükarda aşıyor en azından bunu alsam sonra ekleye ekleye gitsem nasıl olur?
daha iyi bir oem var mı ...
arkadaşlar 2 3 farklı benchmark testi yaptım hepsinde 3.10 da tıkandı kaldı sıcaklık olarak avg 80 arasıydı 90 çok nadir gördüm nasıl ayarlarım bunu?
asus tuf f15 kullanıyorum 3050 olan modelini
iade için kendilerine sormanız daha iyi olur fakat şunu söyleyeyim bugüne kadar üst segmentte 3 4 ve giriş orta segmentte 4 5 kulaklık deneyimledim ve bu gerçekten en az bası yapanlardan birisi. gerçi herkesin kafa yapısı farklı fakat genel olarak rahat bir kulaklık uzun kullanımda hafızalı...
arkadaşlar kablosuz fare alacağım bütçe yaklaşık 3.5 4 arası (eğer gerçekten çok fark edecek ve fenasal değecek bir fare var ise bütçe 1k arttırılabilir sorun değil) önerilerinizi bekliyorum.
Kullanım amacı genellikle oyunsa seni üzmez software olarak önce yeni olanı indir driveri kursun sonra sil microsoft storeden eski sürümü indir onunda driverini kursun kısaca - Hangisini kullanacaksan en son onu indir (önerim eski "microsoft store" sürümü)
cloud 3 için ayrı bir rehber veya yardım konusu açmak aslında istemiyorum çünkü bizzat deneyimleyemedim. fakat S modeline göre sesinin biraz daha az geldiğini okumuştum peace yerini tamamen birebir uygulayabilirsiniz.
arkadaşlar merhaba henüz yeni almış olmama rağmen saatlerce araştırma yaptım ve sizin için türkçe bir şekilde rehber yapmak istedim (araştırmalar genelde reddit yabancı kaynaklardan ve farklı bakış açılarından oluşuyordu)
öncelikle en sıkıntılı kısmıyla başlamak istiyorum Yazılımı.
Evet...