Ben bu olayı birkaç hafta önce yaşamaya başladım chatgpt ye sordum ve bence devam etmez diye çok üstüne düşmedim o gün pc nin açılmasını 4 saat beklemiştim bugün 12.30 saat bekledim öğlen tuşa bastım gece 2 de açıldı artık dayanamıyorum D diskindeki bir sorundan dolayı olduğunu biliyorum bunun D...
Ben aldığımda bu kadar pahalı değildi ancak ben bunu kullanıyorum tavsiye edebilirim.
https://www.hepsiburada.com/dell-g2524h-25-inc-280hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV0000546J57?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ
Selamlar pek çok arkadaşımın kullanmış olduğu Goodbydpı diye bir service var bende bunu yeni pc'me uyguladım ve artık discord roblox gibi programlara erişebiliyorum ancak geçen yıllarda bir arkadaşımın arkada cs hilesi açık unutmasından dolayı sınırsız ban yemesi üzerine ben artık pc me steam...
pc özellikleri 1650super 3 3500x 16GB ram
işlemci çok geride kalıyor sisteme göre biliyorum ancak bundan dolayı değil bence çünkü bir anda başladı bu sorun
bu pc ye 4-5 yılddır sahibim ve hiç mavi ekran görmedim işimi de gayet iyi gördü 1-2 ay önce 2. bir monitör aldım yeni denilebilecek bir...
Merhaba daha birkaç gün önce yeni aldığım monitör geldi ve eski monitörümü sol tarafa koyup çift monitör yaptım sağdaki yeni olan ama renkleri bir garip geliyor sanki daha soluk gibi siyahları siyah gibi göstermiyor aynı zamanda beyazları da öyle fotoğrafları koyacağım neyden dolayı olabilir...
Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz
bu monitörü almayı düşünüyorum son 1 haftadır aralıksız araştırma yapıyorum hangi monitöre yönelsem o kötü şu kötülüğü var alınmaz diyen bir kişi çıkıyor fps oyunları oynuyorum genelde cs ve valo gibi oyunlarda yüksek ranklarda maç atıyorum...
Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz
bu monitörü almayı düşünüyorum son 1 haftadır aralıksız araştırma yapıyorum hangi monitöre yönelsem o kötü şu kötülüğü var alınmaz diyen bir kişi çıkıyor fps oyunları oynuyorum genelde cs ve valo gibi oyunlarda yüksek ranklarda maç atıyorum...
bunu gördüm bende almayı düşünüyorum açıkçası ama fps oyunları oynadığım için ghosting ve ölü pixel benim için önemli bu monitörün en iyi yorumlarında bile ghosting var yazanlar olmuş.