uomerlutfi isimli üyenin son içerikleri

1. uomerlutfi

Çözüldü✓ Asus Tuf Gamin A15 işlemci sıcaklığı

bu arkadasın aldıgımı gayet kullanılabılır guzel macun gıt kardesım işine sende
  2. uomerlutfi

Çözüldü✓ Asus Tuf Gamin A15 işlemci sıcaklığı

bunun yrıne diş macunu sürsen daha iyi. o laptop alev gibi yanan bir model onun ıcın anca thermalright helıos alartak kullanabılırsın
  3. uomerlutfi

🔥İndirim Thermalright Frozen Magic 360 ARGB V2 Sıvı Soğutucu 🔥3.477₺ ( DİP FİYAT )

kardesım guzel kafalar mı yasıyorsun adama tmıs ıste 3400 lıraya sogutuc mıs gıbı halen daha arayıs ıcındeyım dıyorsun 1774292479 alacak arkadaslara ürün KUTUSUZ BULK ÜRÜN...
  4. uomerlutfi

350K'ya Sanayiye Uğratmayacak Araba Önerisi

corolla falan bakabılırsın yada benzınlı dızel clıo symbol falan 1774268953 300 bıne alabılıyor demı usta o arabayı :D
  5. uomerlutfi

Rtx 5070ti için işlemci önerisi

en optımal ıslemcı 9700x
  6. uomerlutfi

Öneri 120mm Kasa fanı önerisi

gereksiz olur bu kadar basit . kasa kac parakı fanlara kasadan fazla ödeyeceksın .
  7. uomerlutfi

🔥İndirim 5070 Vatan Sistem 55.000TL

alınır bu fıyata kesınlıkle .
  8. uomerlutfi

🔥İndirim GamePower Suki Mekanik Mavi Switch Puding Keycaps Türkçe Q 🔥 1739 TL 🔥

gamepower urunlerı kısa surelı kullanım uzun surelı degıler
  9. uomerlutfi

7700x vs 9700x vs 7500f hangisi daha mantıklı?

ben degdıgıne dusunerek aldım ve memnunum ıslemcı neslı ve tdp degerlerı cok ıyı ısınmıyor ıslemcı
  10. uomerlutfi

7700x vs 9700x vs 7500f hangisi daha mantıklı?

9700x fazlasıyla ısını gorecektır hem ılerısı ıcın guzel mantıklı bır tercıh olucak hgem ısınma derdın olmayacak hemde perfdormanslı bır ıslemcın olucak
  11. uomerlutfi

🔥İndirim 🔥DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu🔥4249 TL🔥

kankam [H3 id='Gigabyte+Aorus+Waterforce+X+II+360+ARGB']Gigabyte Aorus Waterforce X II 360 ARGB[/H3] bunun hakkında fikirlerin neler. 7k iken almamıstım ama sence almaya deger mi_ tekrar düşer se
  12. uomerlutfi

❌İndirim Bitti! Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 599₺ 🔥

o kadar fark etmez. senın arkadasın ya 1 senelık macunla kullanıp bakım yaptı yada daha oncekı bakımı rezalettı kı o kadar ısınıyordu
Geri