Herkes kendi araştırmasını yapsın tabi ama ben Geçen yıl google a en kalite iptv server yazarak Jurgen iptv yi keşfettim ve diğer aboneliklerimi iptal ettirdim çünkü ne ararsan var ve çok stabil
Son 3 haftadır twich e hiç giriş yapmadım ve hesabım çalınmaya çalışılmıştı ve bu durumu twich e belirtmiştim ve ardından bu çarşamba perma yemişim neden olduğunuda yazmamışlar itirazımı ettim yardımcı olucak varmı?
İlk önce insagramım çalındı sonra bu sabah microsolft tan messaj geldi hesabınızda sizden başka biri var diye bu gerçek microsolftun numarasıydı microsolfta girdim direkt şifreyi sıfırladım vb bilgisayarımda grabber mi var veya çerezleri mi çaldırttım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Windowsu ilk kurduğumda regditten windows update yi kapadım oyunlarda düşük fps aldığım için bilgisayarımı update etmem lazım ne yaparsam yapayım açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Normalde comodonun firewall unu kullanıyordum gerek kalmadığını düşündüm ve sildim sürekli açık kaynak kodlu kodları kurcalayıp çalıştırdığım için botnet e bağlı olduğumu düşünüyorum + windowsun update,antivirüs vb kapalı botnete bağlanmışmıyımdır?
Dükkanda acil biryere gitmem lazımdı ve şortumun cebi yoktu çalışmayan arızalı bir buzluk vardı telefonu buzluğa koydum hem görünmüyordu hemde kimse oraya bakmazdı dükkana geldiğimde başımdan aşşağı kaynar sular döküldü çalışmayan buzluk çalışmaya başlamış teknik serviste gelmedi hiç bir şey...
Laptobumda i7-8550U max 3.60ghz ile çalışan bir işemcim var ben bu laptopa GTX 1660 taksam darboğaz yaparmı veya darboğaz yapmıyacak bir ekran kartı varmı bide ekran kartını takmam için hangi aparatlar gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
İyiki format atmışsın yoksa tel nonun üzerine bir takım sitelere kayıt olabilirdi de olmuş zaten önerim papara ve alibaba şifrelerini acilen değiştir
Ekleme: Eğer google şifre bölümüne kayıtlı olan şifreler varsa onuda almış olabilirler tedbirli olmak lazım
Casper Nirvana C650 8550 8T40P S F şarjda batarya ömrü bitmeyen ve ani elektrik kesilmeleri sonucu bozulmayan bir batarya arıyorum fiyat önemli değil yada öyle bir batarya yoksa 15 dk pc yi açık tutucak bir psu lazım yardım ederseniz sevinirim
Bilgisayarıma 4 saat önce bilgisayarda linux cmd sinkurdum ardından mcafee yi kurdum 4 saat sonra bilgisayarımda durduk yere hiçbirşey yapılmamaya başladı bende restart attım ve bu hata ile karşılaştım başlangıç ayarındaki hiçbir seçenek işe yaramıyor bilgisyarda çok önemli veriler var format...