URAT isimli üyenin son içerikleri

1. U

Arkadaşımın laptopunda ses kapanmış açılmıyor

merhaba arkadasım casper marka laptopundan video izlerken ses bir anda kapanmıs açılmıyor sağ alt kısımda ses kapalı olarak gözüküyor yardım edermisiniz
  2. U

Klavye gitti yardııııım

arkadaslar merhaba klavyem bi anda kafayı yedi f1 basınca bu birgisayar calısıyo normal harfler calısmıyo yardım edin
  3. U

Yardım Valorant iade konusu hakkında yardım

KULLANILMIŞI EDEMİYOZ YANİ
  4. U

Yardım Valorant iade konusu hakkında yardım

eskiden kullandıgımız skinlerden 1 tanesini iade edebiliyorduk o hakkımız duruyormu bilen varmı yardım ederseniz sevinirim
  5. U

Instagram bozuldu yardım

hiç faydası olmadı
  6. U

Instagram bozuldu yardım

kanka benimki baaaayadır bu şekilde eskiden face ile gir yapıyodum oyle oluyodu simdi o da olmuyor
  7. U

Instagram bozuldu yardım

arkadaşlar merhaba 2 gündür instayı açtıgımda çöküyordu hata veriyordu bende herşeyi denedim düzelmedi en sonunda sildim simdi sifrem doğru olmasına ragmen hesabıma girmiyor diger bütün yollarla girmeyi denedim fakat giriş yaparken hata veriyo yardımedin
  8. U

Samsung ücretsiz amazon prime

Merhaba samsung telefon kullanan üyelerine ücretsiz amazon prime uyeliği veriyor ama kodu kullanamıyorum yardım edermisiniz
  9. U

Öneri Kulaklık önerisi lazım

kanka bunlardan vazgectim https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-beyaz-gaming-kulaklik_u20568 bunu alıcam sanırım aynı indirim burdada varmı
  10. U

Şimdi iyzico ile ödemeyi secip sanal parolapara kart ile odeme yaptigimda bu indirimi alıcakmıyım
  11. U

Kulaklık önerisi yardımss

Sizce Fantech Harmony Pro mu ATK Mercury I mi cok arada kaldım harmony nin incelemesini hiç bulamadım kullanan varmı
  12. U

Fantech harmony pro modelinde toplam ne kadar indirim olur
  13. U

iyizico ve parolapara hesaplarının iıkiside acılıcakmı
  14. U

nasıl yapıyoruz yardım edermisin
  15. U

ne alabilirim 2k ua kadar