Arkadaşlar 2 saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum internet var ama bağlandığımda güvenli ama internet yok diyoru sorunu ise dhcp sunucusu bulunamadı olarak gösteriyor internetteki bütün videoları uyguladım ama çözemedim ağ sıfırlama ipleri değiştirme cmd den ağları yenileme hepsini yaptım ama...
Garanti olarak 2. Hafta ders yok diyebilir miyiz çünkü benim kendi vizelerimin olduğu hafta ders olmadığına eminim ama muhtelemen benim bölümün üst sınıflarının sınavları var 2. Hafta ama benim herhangi bir sınavım yok o yüzden emin olamadım eğer emin değilseniz danışmana soracaiım çünkü...
Arkadaşlar şimdi vizeler 2 hafta sürüyor bize sınav programını attılar ancak benim 2. Hafta hiçbir sınavım yok hepsi ilk hafta bitiyor ve vizelerin olduğu hafta hocalar ders olmayacak dedi o zaman 2. Hafta ders olacak mı olmayacak mı bu durumla karşılaşan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
Şimdi baktım uçuş eğitim ücreti 55 bin euro civarında cidden yüklü bir miktar bunun yanında yıllık 150 k tl de okula veriyolar bu kadar parayı verebilecek insan zaten çok zengindir okumaya da gerek yoktur o yüzden 200 k sıralama öyle bir insan için bence de iyi
Ama hala mantıksız geliyor mesela 200 bin yaptım diyelim çoğu insan ücretli özelde bilgisayar müh falan okuyor da özyeğindeki gibi bir ünide pilotaj okumuyor ki pilotluk hem statü bakımından hem para bakımınından bilgisayar mühten kat be kat daha iyi (ücretli olarak kötü bir özel ünide okumaktan...
Arkadaşlar ücretli pilotaj sıralamaları neden bu kadar düşük? Devlette veya burslı özelde pilotaj ilk 10 binde kapatırken en iyi özel ünide ücretli pilotaj 200 binlerden başlıyor internetten baktım ama bir şey bulamadım bileniniz var mı?
İşte sorun orada uygulama ona da izin vermiyor göz at ibaresi çıkmıyor ve klasörün bulunduğu yer yazısında sadece yerel disk c yazıyor başka hiçbir şey yok
Arkadaşlar game passten bannelordu indirdim açıyorum bannelordun giriş ekranında veriler eşitleniyor falan diyor ve açmıyor hata da vermiyor direkt uygulama kapanıyor yardımcı olur musunuz?