urayburay isimli üyenin son içerikleri

1. U

Kızlar nelere dikkat eder

Şimdi bu konuda genelleme yapmak zor herkes farklı şeyleri beğeniyor ama sabit olarak tip, espri anlayışı, özgüven, tarz duruş falan denebilir
  2. U

Ankara’da yalnızım, gerçek bir dost arıyorum. PUBG oynayacak var mı?

Ankarada zor ya iyi arkadaş ortamı denk getirmek benim sanal bi arkadaşım da ankarada yaşıyordu fena zorbalık görüp içine kapanma gibi bişey yaşamıştı konuyu görünce aklıma geldi napıo acaba
  3. U

Dün biri bana markette "kardeşim sen neden bu kadar huzursuz yürüyorsun" dedi

Kral ne demeliyiz sana tam olarak öyle bi konu açmışsın ki ***** geçene de kızıyorsun söylenecek bişey de yok
  4. U

Sakallarım saçma sapan şekilde çıkıyor.

Bekle biraz sabret saçma sapan da çıksa tamamen çıktığını görünce vur jileti
  5. U

Discorda nasıl girebilirim

goodbye dpi turkey indir ordan sende çalışanı bul ve kullan bazen kişiye(internet sağlayıcısı) göre değişiyor
  6. U

I7 7700K Robloxu açarmı (VDS)

Açar robloxta vds koruması yok diye biliyorum
  7. U

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

Canı götünden teşekkürlerini sunsana sen
  8. U

NIKE AYAKKABILARI ARASINDAKİ FARKLAR NELER

https://www-sneakerfreaker-com.translate.goog/features/nike-air-force-1-versus-dunk-breaking-down-the-differences/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc bu sitede başka incelemeler de vardır fakat çok belirgin farkları yok beğendiğini al
  9. U

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

😂😂teşekkürlerini sunuyormuş ulan ne davarsınız siz ya
  10. U

Tekrar lgs ye girmem gerekirmi

Kardeşim artık lgsye giremezsin istesen de istemesen de
  11. U

Ekrem İmamoğlu Diploma İptali

30 seneyi aşkın süredir adam diplomasını kullanmış. defalarca kez kontrol edilmiş. ak parti 2019 seçimlerini vermemek için 2 kez oy saydırmış ama imamoğlunun diplomasını gözden kaçırmış, öyle mi? imamoğlu tam cumhurbaşkanı adayı oldu, tam erdoğanın dişine göre bi aday çıktı ve erdoğan zayıf o an...
  12. U

Bonsai ağacı büyütmek istiyorum

@egm @akp @fbi @kilicdaroglu
  13. U

Okulu bıraksam mantıklı olurmu?

memur olup bi yandan ticaret yapan da var ki illa memur olacaksın diye bişey yok bırakacasan iş öğren 13 yaşındasın avantajlı olur. o döngü dediğin her türlü olacak önemli olan katlanıp meyvesini yemek kardeşim sana abi tavsiyesi. futbolcu da olamazsın söylediğin liglerde karnını doyuramazsın...
  14. U

Okulu bıraksam mantıklı olurmu?

git memur falan ol aileni dinle bırakacaksan da iş öğren futbol karnını doyurmayacak bilgisayar oyunu gibi bir şey sadece zamanına yazık arada bi halısaha kafi
Geri