Ursa isimli üyenin son içerikleri

1. Ursa

9950x3d 5080 Sistem Tavsiye

Hepsi gayet iyi.
  2. Ursa

9950x3d 5080 Sistem Tavsiye

Sadece oyun ve genel kullanım için kullanacaksan 9950x3d fazladan 10-12k vermek oluyor, 9800x3d fazlasıyla yeterli olur. Geri kalan parçalarda gayet iyi.
  3. Ursa

Ekran Kartı Fiyat Patlaması

Bu süreç hep böyle devam eder, alacaksan hemen al beklemenin faydası yok.
  4. Ursa

Kulak İçi Kulaklik Tavsiye

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik
  5. Ursa

Öneri Iphone 16 Pro Max mi Diğerleri mi?

Fark sıfıra yakın.
  6. Ursa

Çözüldü✓ Yeni Gaming Mouse Önerisi

O da 1 hafta gidiyordu, viper v3 pro 95 saat, viper v4 pro 180 saat vadediyor.
  7. Ursa

Mouse Pad Önerisi FPS İçin

https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad
  8. Ursa

Öneri Iphone 16 Pro Max mi Diğerleri mi?

tabii ki 16 pro max, fiyatlarda yarı fiyatındayken. Hatta az daha bekle bence 18 pro max çıkacak birkaç haftaya onu alırsın daha uyguna.
  9. Ursa

İyidir ama bir kroniği vardı onun galiba scroll tekerleğiydi galiba.
  10. Ursa

Logitech superstrike x2 falanda var ama o da pahalı baya. Viper v4 proyla kapıştırıyorlar karşılaştırma videolarında.
  11. Ursa

Çözüldü✓ Mag A750 Bn Pcıes 750 Watt Power Supply Güç Kaynağı İyi mi?

Eğer bahsettiğiniz NZXT modeli düz C750 80+ Gold (Tam Modüler) olan versiyon ise, o Seasonic/HEC üretimi A-Tier seviyesinde bir model olduğu için MSI MAG serisini her alanda açık ara geride bırakır.
  12. Ursa

Duruma göre artabilir yazdığın için önermek istedim. Evet bu kadar para vermek gereksiz ama verdik işte :D iPhone almak gibi.
  13. Ursa

Ps5-PC Takası Mantıklı mı?

Mantıklı değil bence, playstation 6 çıkmaya bu kadar yakınken hele.
  14. Ursa

Razer viper v3 pro kullanıyordum, 1 hafta önce viper v4 proya geçtim. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Geçen hafta perşembe teslim alıp %100 şarj etmiştim, 1.5 hafta olacak nerdeyse %57 de şu an, her gün yoğun kullanımda. Fiyatı 8.5 şu an amazon com tr satıcı göndericili. Web synapse destekliyor...
  15. Ursa

5070 İlk PC İçin Abartı mı

İlk pc için 5070 tabii ki abartı değil ama 100k bütçeye 5070 ti zorlaman daha mantıklı.
Geri