Arkadaşlar herkese selam bu gün yeni anakart aldım montajını yaptım pcyi açtım ve biosa girdim sadece kontrol edip rufus ile oluşturduğum win11 usb takıp F8 ile boot ekranına girdim oradan usb belleği seçtikten sonra sonraki adıma geçemiyorum yüklenme ekranında kalıyor bunun sorunu ne olabilir...
Yeni monitör satın aldım 2k düşürdüm hatta çözünürlüğü hala devam ediyor başla monitörde de denedim hdmi ile bile sorun devam ediyordu. Bütün oyunlarda hiç şaşmaksızın tam ekran yaptığımda takılma başlıyor hepsini zaten borderless oynuyorum anca o şekilde düzeliyor
Oradaki rehberde yazanları da gerçekleştirdim. Bakalım bu kadar işlem sonra dün problemim yoktu BIOS'a girip çıktığım için zaman bakalım tekrar edicekmi
1704302207
Yok bütün oyunlarda aynı sorun ve bütün hepsinde kapalı şekilde
1704302283
BIOS ta dikkatimi çekti ama sistemin bir biri ile...
UEFI Format işlemini 3-4 hafta önce gerçekleştirdim temiz ekran kartı kurulumuda yaptım xmp aktif ve kapalı denedim. BIOS Güncellemesini gerçekleştirdim fakat sorun çözülmemişti dün yaptığım memtest sonuçlarını da atıyorum fakat hiç bir sorun çıkmadı
1704301069
Tamam eve geçtiğimde hemen...
Herkese tekrardan merhaba öncelikle mesajlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim bir kaç adım denedim fakat fayda etmedi ram slotlarını değiştirdim pc açılmadı daha sonra ram slotlarını eski yerine takıp biosa girip xmp olayına baktım. Daha sonra pc açıldı ve Samsung ssd kullanıyorum...