Tesskkur ederim yedek ramim yok ama en kisa surede alip bir de oyle deneyeyim o zaman yukarida birisi de psuyu kapatip acma tusuna 10 sn bas sonra tekrar psuyu acip calistir demisti onu yapinca da duzeliyor sorunun tam olarak ne oldugunu da bilmiyorum
Kurulu sistem olarak aldigim bilgisayar kapatip tekrar acmaya calistigimda acilmiyor aradan uzun bir sure gecmesi gerekiyor kasanin fanlari vs calisiyor ekrana goruntu gelmiyor ve bu sadece kapatip acinca da olmuyor gecenlerde 2 gun boyunca acilmadi anakartta once kirmizi sonra sari sonra beyaz...
Kardesim sorunu cozdum ben. Bilgisayari kapatip ramleri cikardim ramsiz bir sekilde bilgisayari tekrar calistirdim sonra kapatip ramleri takip calistirdigimda acildi boyle yapinca bios kendini sifirliyomus sanirim oyle gordum bir yerde.
Öncelikle merhaba üç gün önce hazır sistem aldım iki gündür sorunsuzca çalışıyordu bugün bilgisayarı ilk açmamda açıldı kapatıp tekrar açtığımda görüntü gelmemeye başladı. Monitörü laptop ile test ettim monitörde sıkıntı yok. Ekran kartına bağlayınca monitörü sinyal yok diyip siyah ekran...